Merhaba gençler, yeni bir monitör almak istiyorum. Bütçem 9 bin TL geçmesin. Aklımda var bir tane 25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye sizce bu model nasıldır?
Merhaba gençler, yeni bir monitör almak istiyorum. Bütçem 9 bin TL geçmesin. Aklımda var bir tane 25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye sizce bu model nasıldır?
Ne için kullanacaksın? Renk kalitesi olarak R25F-30 alman daha mantıklı.Merhaba gençler, yeni bir monitör almak istiyorum. Bütçem 9 bin TL geçmesin. Aklımda var bir tane 25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye sizce bu model nasıldır?
Ultra oyun oynayacaksa 240Hz almaz diye düşünüyorum.Full HD artık 2K bıraktı yerini bence. Ultra oyun oynayacaksınız 2kya bakın.
Full HD artık 2K bıraktı yerini bence. Ultra oyun oynayacaksınız 2kya bakın.
Cs2 ve arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Bence yeterli çünkü şu an ki monitörüm 75hz 5ms. Sadece 8 (6 bit + FRC) bit olması bir sorun olur mu ?Ne için kullanacaksın? Renk kalitesi olarak R25F-30 alman daha mantıklı.
Ultra oyun oynayacaksa 240Hz almaz diye düşünüyorum.
CS2 ve arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Bence yeterli çünkü şu anki monitörüm 75Hz 5ms. Sadece 8 (6 bit + FRC) bit olması bir sorun olur mu?
mediamark da 6.900 tl uygun gerçekten bugün mağazada da deneyimleme şansım oldu ama ips olduğu için gösterdiğim monitör daha iyi değil mi ?Olmaz ancak renk kalitesi açısından R25F-30 daha iyi, ghosting gibi bir durum bulunmuyor.
G4 override ayarını yükselttikçe çok fazla overshoot yiyor.
Değil, kaliteli VA panel daha iyi.mediamark da 6.900 tl uygun gerçekten bugün mağazada da deneyimleme şansım oldu ama ips olduğu için gösterdiğim monitör daha iyi değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.