9 cm sessiz egzoz fan önerisi

Daha fazla  
Sistemim de egzoz fan yok :D. Evet şaka gibi ama yok. Eski kasamı kullandım sistemi dizerken ve egzoz fanı yoktu. Sıcaklıklar fena değil. Stres testin de 69'u, oyunlarda 60'ı geçtiğini görmedim sıcaklıkların. Ama sistemde bulunsun diye almak istiyorum. Bana sessiz çalışan 9 CM fan önerebilir misiniz? Sesi hiç belli olmasın o derece yani.

Sistemim de egzoz fan yok :D. Evet şaka gibi ama yok. Eski kasamı kullandım sistemi dizerken ve egzoz fanı yoktu. Sıcaklıklar fena değil. Stres testin de 69'u, oyunlarda 60'ı geçtiğini görmedim sıcaklıkların. Ama sistemde bulunsun diye almak istiyorum. Bana sessiz çalışan 9 CM fan önerebilir misiniz? Sesi hiç belli olmasın o derece yani.
Bütçe ne kadar?

Pahalı ancak şu var. Ses illa ki olur. 9cm bir fanın ses çıkarmaması küçük bir ihtimal.

Bu arada 8cm yazmışlar açıklamaya.

Bütçe ne kadar?
Kusura bakmayın belirtmemişim 😅.35 TL. Belki biraz aşabilir.
Pahalı ancak şu var. Ses illa ki olur. 9cm bir fanın ses çıkarmaması küçük bir ihtimal.
Düşünücem teşekkürler.

Bu arada 8cm yazmışlar açıklamaya.

Bunun 12cm olanı var bende.

Sessiz değil bunlar. Onlarca fan denedim gördüğüm en sessiz RPM yüksek olsa bile Aerocool marka fan idi. Aldığım kasanın içinden çıkmışlardı tekini CPU fanı ile değiştirdim diğeri ise egsoz olarak duruyor ve yaklaşık 9 yıldır CPU olanı full time çalışıyor tık demedi.

Yazmadın da sessiz değil demek istemiştim sadece.
9cm fanlara pek değer vermiyorlar. 12cm fanlarda çok sessiz ürünler var. Maalesef 9cm fandan pek bi' hayır gelmiyor. Önceki kasamda vardı, 1000 RPM bile olsa küçük olduğu için sesini duyabiliyordum.

9cm fanlara pek değer vermiyorlar. 12cm fanlarda çok sessiz ürünler var. Maalesef 9cm fandan pek bi' hayır gelmiyor. Önceki kasamda vardı, 1000 RPM bile olsa küçük olduğu için sesini duyabiliyordum.
Dediğim gibi kasam eski olduğu için 9 CM'lik yer var :(. İlerde O.C. yaparsam diye sessiz ve sıcaklığa en azından biraz da düşürecek bir fan alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı