psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 7 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, 9 Eylül günü bildiğiniz üzere İzmir'in kurtuluş günü. Bugün İzmir'de okullar tatil olacak mı? Edit: 2014'de kaldırılmış, ben ilkokuldayken olmuştu tam o sene kaldırılmış.
Arkadaşlar merhaba, 9 Eylül günü bildiğiniz üzere İzmir'in kurtuluş günü. Bugün İzmir'de okullar tatil olacak mı? Edit: 2014'de kaldırılmış, ben ilkokuldayken olmuştu tam o sene kaldırılmış.
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #2 psdkgo dedi: Arkadaşlar merhaba, 9 Eylül günü bildiğiniz üzere İzmir'in kurtuluş günü. Bugün İzmir'de okullar tatil olacak mı? Edit: 2014'de kaldırılmış, ben ilkokuldayken olmuştu tam o sene kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
psdkgo dedi: Arkadaşlar merhaba, 9 Eylül günü bildiğiniz üzere İzmir'in kurtuluş günü. Bugün İzmir'de okullar tatil olacak mı? Edit: 2014'de kaldırılmış, ben ilkokuldayken olmuştu tam o sene kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 7 Eylül 2021 #4 psdkgo dedi: Arkadaşlar merhaba, 9 Eylül günü bildiğiniz üzere İzmir'in kurtuluş günü. Bugün İzmir'de okullar tatil olacak mı? Edit: 2014'de kaldırılmış, ben ilkokuldayken olmuştu tam o sene kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Sanmam.
psdkgo dedi: Arkadaşlar merhaba, 9 Eylül günü bildiğiniz üzere İzmir'in kurtuluş günü. Bugün İzmir'de okullar tatil olacak mı? Edit: 2014'de kaldırılmış, ben ilkokuldayken olmuştu tam o sene kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Sanmam.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 7 Eylül 2021 #5 Heunzey dedi: Sanmam. Genişletmek için tıkla... ekinfb44 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış 2014'te.
Heunzey dedi: Sanmam. Genişletmek için tıkla... ekinfb44 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış 2014'te.