BlobKAT Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı?
keremes.1 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 BlobKAT dedi: Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı? Genişletmek için tıkla... Kayıt yapmana gerek yok sistem otomatik seni kaydediyor.
BlobKAT dedi: Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı? Genişletmek için tıkla... Kayıt yapmana gerek yok sistem otomatik seni kaydediyor.
Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 267 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 BlobKAT dedi: Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kayıt olmaya gitmiştim. Tam hatırlayamasamda galiba kayıt olmayanlar vardı onlardada bir sıkıntı olmamıştı.
BlobKAT dedi: Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kayıt olmaya gitmiştim. Tam hatırlayamasamda galiba kayıt olmayanlar vardı onlardada bir sıkıntı olmamıştı.
BlobKAT Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 keremes.1 dedi: Kayıt yapmana gerek yok sistem otomatik seni kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım gidip kendilerinin kayıt olduğunu söylüyor. Calibra dedi: Ben kayıt olmaya gitmiştim. Tam hatırlayamasamda galiba kayıt olmayanlar vardı onlardada bir sıkıntı olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Yani gitsem bir şey olmaz mı?
keremes.1 dedi: Kayıt yapmana gerek yok sistem otomatik seni kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım gidip kendilerinin kayıt olduğunu söylüyor. Calibra dedi: Ben kayıt olmaya gitmiştim. Tam hatırlayamasamda galiba kayıt olmayanlar vardı onlardada bir sıkıntı olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Yani gitsem bir şey olmaz mı?
keremes.1 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 BlobKAT dedi: Arkadaşlarım gidip kendilerinin kayıt olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Kendileride gidebilir ama gitmeselerde olur. Gidersen sana boş masraf çıkaracaklar.
BlobKAT dedi: Arkadaşlarım gidip kendilerinin kayıt olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Kendileride gidebilir ama gitmeselerde olur. Gidersen sana boş masraf çıkaracaklar.
BlobKAT Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 keremes.1 dedi: Kendileride gidebilir ama gitmeselerde olur. Gidersen sana boş masraf çıkaracaklar. Genişletmek için tıkla... Anladım ama yine ne olur ne olmaz gideceğim yarın
keremes.1 dedi: Kendileride gidebilir ama gitmeselerde olur. Gidersen sana boş masraf çıkaracaklar. Genişletmek için tıkla... Anladım ama yine ne olur ne olmaz gideceğim yarın
7 751134 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 220 Çözümler 2 5 Ağustos 2024 #7 Birkaç belge veriyorlar. Velilerin de imzalaması gerek. He, bizim okulda 6.000 lira sapladılar ama boş ver.
Birkaç belge veriyorlar. Velilerin de imzalaması gerek. He, bizim okulda 6.000 lira sapladılar ama boş ver.
keremes.1 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #8 751134 dedi: Birkaç belge veriyorlar. Velilerin de imzalaması gerek. He, bizim okulda 6.000 lira sapladılar ama boş ver. Genişletmek için tıkla... Okulun tapusunu mu devretti kral 6 bin tl neye verdiniz, eğer devlet okuluysa şikayetçi olun
751134 dedi: Birkaç belge veriyorlar. Velilerin de imzalaması gerek. He, bizim okulda 6.000 lira sapladılar ama boş ver. Genişletmek için tıkla... Okulun tapusunu mu devretti kral 6 bin tl neye verdiniz, eğer devlet okuluysa şikayetçi olun
7 751134 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 220 Çözümler 2 5 Ağustos 2024 #9 keremes.1 dedi: Okulun tapusunu mu devretti kral 6 bin tl neye verdiniz, eğer devlet okuluysa şikayetçi olun Genişletmek için tıkla... İki çocuk.
keremes.1 dedi: Okulun tapusunu mu devretti kral 6 bin tl neye verdiniz, eğer devlet okuluysa şikayetçi olun Genişletmek için tıkla... İki çocuk.