Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı?
Arkadaşlar ben meslek lisesine gideceğimde henüz daha okula gidip kayıt olmadım. 9 Eylül'den önce gidip kayıt olabilir miyim veya belli zamanı var mı?
Kayıt yapmana gerek yok sistem otomatik seni kaydediyor.
Ben kayıt olmaya gitmiştim. Tam hatırlayamasamda galiba kayıt olmayanlar vardı onlardada bir sıkıntı olmamıştı.
Kendileride gidebilir ama gitmeselerde olur. Gidersen sana boş masraf çıkaracaklar.Arkadaşlarım gidip kendilerinin kayıt olduğunu söylüyor.
Kendileride gidebilir ama gitmeselerde olur. Gidersen sana boş masraf çıkaracaklar.
Okulun tapusunu mu devretti kral 6 bin tl neye verdiniz, eğer devlet okuluysa şikayetçi olunBirkaç belge veriyorlar. Velilerin de imzalaması gerek.
He, bizim okulda 6.000 lira sapladılar ama boş ver.
İki çocuk.Okulun tapusunu mu devretti kral 6 bin tl neye verdiniz, eğer devlet okuluysa şikayetçi olun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.