9 fan için kontrolcü tavsiyesi

Smh.

Hectopat
Lian Li PC-O11 dynamic kasamın içine.
-Corsair CW-9060048-WW iCUE H150ı Elite Capellix 360.
-2 tane 3'lü paket Corsair SP120 RGB Pro CO-9050094-WW 12cm 3'lü LED kasa fanı.

Almayı düşünüyorum toplamda kasamda 9 adet fan olacak. Corsair sıvı soğutma paket içeriğinden 6 adet fan için bir kontrolcü mevcut ama benim kasamda 9 adet fan olacak. Corsair iCUE yazılımıyla hepsini senkronize etmek istiyorum. Sanırım 9 fanıda yönlendirebilmek için sanırım 9'lu bir fan kontrolcü almam lazım ya da başka bir yolu var mıdır arkadaşlar bana tavsiye verebilir misiniz lütfe?

Corsair Fanları iCue ile yönetmek için Corsair Commander Pro almanız lazım başka çözüm yok zaten.

Corsair commander Pro diyecemde onda da 6 fan girişi var.

Corsair commander Pro diyecemde onda da 6 fan girişi var.
Sıvı soğutma ile gelen var zaten. Ek olarak Commander Pro alacak ve onu da bağlayacak sisteme.

Sıvı soğutma ile gelen var zaten. Ek olarak Commander Pro alacak ve onu da bağlayacak sisteme.
Kusura bakmayın anlamadığım için soruyorum. Commander pro aldım diyelim. 6 fanı bağlamak için 6 tane fak giriş bölümü var peki sıvı soğutmanın içinden çıkan kontrolcüyü commander pro nun neresine bağlamam gerekiyor. Bir bilgi verebilir misiniz lütfen.

2 si ayrı ayrı bağlanacak sisteme. Anakart üzerindeki USB header'ı çoklamak için bir Y gerekebilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…