Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Ekim 2022 #11 Atsızsz dedi: Hocam özürsüz devamsızlıklarınızı özürlü devamsızlığa aktarılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam müdürle mi konuşması gerek ailemin?
Atsızsz dedi: Hocam özürsüz devamsızlıklarınızı özürlü devamsızlığa aktarılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam müdürle mi konuşması gerek ailemin?
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #12 Ousia dedi: Hocam müdürle mi konuşması gerek ailemin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir dilekçe verilecek ailene ailen doldurup müdüre teslim edecek.
Ousia dedi: Hocam müdürle mi konuşması gerek ailemin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir dilekçe verilecek ailene ailen doldurup müdüre teslim edecek.
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 475 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #13 Ben ortaokuldayken tam 20 yapmıştım şök ile geçirmişler. O yüzden tam 10 olmamasına dikkat et derim.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 19 Ekim 2022 #14 Ahlunis dedi: Ben ortaokuldayken tam 20 yapmıştım şök ile geçirmişler. O yüzden tam 10 olmamasına dikkat et derim. Genişletmek için tıkla... ŞÖK ile geçirme olayı ortaokulda oluyor sadece. Lisede eğer aşarsan devamsızlığı direkt meb seni bırakıyor sınıfta. Benim 25 gün vardı 8.sınıfta ve kalmadım. Çünkü serseri tipli bir çocuk değildim, saygılıydım falan. Bana gıcık olan hoca yoktu.
Ahlunis dedi: Ben ortaokuldayken tam 20 yapmıştım şök ile geçirmişler. O yüzden tam 10 olmamasına dikkat et derim. Genişletmek için tıkla... ŞÖK ile geçirme olayı ortaokulda oluyor sadece. Lisede eğer aşarsan devamsızlığı direkt meb seni bırakıyor sınıfta. Benim 25 gün vardı 8.sınıfta ve kalmadım. Çünkü serseri tipli bir çocuk değildim, saygılıydım falan. Bana gıcık olan hoca yoktu.
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.134 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Ekim 2022 #15 EnesTkt dedi: Darısı size hocam amacınız neydi öyle yazarken. Genişletmek için tıkla... Şakasına yazdım be. Kendimde kaldım zaten lise terkim.
EnesTkt dedi: Darısı size hocam amacınız neydi öyle yazarken. Genişletmek için tıkla... Şakasına yazdım be. Kendimde kaldım zaten lise terkim.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #16 markosben dedi: Şakasına yazdım be. Kendimde kaldım zaten lise terkim. Genişletmek için tıkla... belli oluyor
markosben dedi: Şakasına yazdım be. Kendimde kaldım zaten lise terkim. Genişletmek için tıkla... belli oluyor
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 19 Ekim 2022 #17 markosben dedi: Şakasına yazdım be. Kendimde kaldım zaten lise terkim. Genişletmek için tıkla... Şaka bile olsada komik değildi.
markosben dedi: Şakasına yazdım be. Kendimde kaldım zaten lise terkim. Genişletmek için tıkla... Şaka bile olsada komik değildi.
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.134 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Ekim 2022 #18 DaynusSafa dedi: Şaka bile olsada komik değildi. Genişletmek için tıkla... Atsızsz dedi: belli oluyor Genişletmek için tıkla... Evet sınıfta kaldım ama şuan memurlardan daha çok maaş alıyorum. DD
DaynusSafa dedi: Şaka bile olsada komik değildi. Genişletmek için tıkla... Atsızsz dedi: belli oluyor Genişletmek için tıkla... Evet sınıfta kaldım ama şuan memurlardan daha çok maaş alıyorum. DD