9. nesil i3 & RX550 sistemde LoL oynarken mavi ekran hatası

Shadeee3

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda LoL oynarken bir anda "brrb" benzeri bir ses ciktı ve mavi ekran verdi. Ekranda "cihazınız bir sorunla karşılaştı" yazıyordu, sonra kapandı ve BIOS'a attı. Bilgisayarım Gigabyte BIOS, 8 GB RAM, i3 işlemci 9.nesil, AMD Radeon RX550 ekran kartı, BIOS surümü F14a, model adı H310M, DS2 2.0.

PC şu an hiç mi açılmıyor tam anlamadım.

Açılıyorsa mavi ekran dökümlerini paylaşın:

Açılmıyorsa da nasil bir hata alıyorsunuz, hata kodları ne? Detay paylaşın gerekiyorsa fotoğraf çekip gönderin bu şekilde ne olduğunu anlayamayız.

Belirtmeyi unutmusum kb pc acılıyor ama bios a giriyor esc e basıp cıkiyorum yine bios a giriyor

BIOS'ta işletim sisteminizin yüklü olduğu diski görebiliyor musunuz?

Ayrıca Boot Manager'daki listeyi fotoğraf çekip paylaşır mısınız?

BIOS sekmesi > Boot Option #1 kısmına girince 2. resimdeki gibi liste çıkması lazım.

Liste şu şekilde mesela:

Diskinizi göremiyorsanız PC'yi kapatın ve fiziksel bağlantıları kontrol etmeye başlayın. SATA ve güç kablolarının gevşeyip gevşemediğini kontrol edin.

Şu an mobildeyim ve nasıl fotoğraf atacağım bilmiyorum ama BIOS da boot option yok sadece Fast boot var bir de cms Support pasif yapılınca Secure Boot var.

Biraz bakındım buldum fotoraf atmayı ve bu şekilde

Dosya Ekleri

• 20230623_114330.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 27
F2'ye basınca Easy Mode açılacak.

SATA kısmını işatledim. SATA'ya basın ve Easy Mode'un full fotoğrafını paylaşın.

Daha sonra sol altta işaretlediğim Boot Sequence olması lazım.

Onun üstüne tıklayınca gelen listeyi de paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…