9. nesil iPad tablet alınır mı?

Meneksebln

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba not almak ders çalışmak için tablet bakıyorum yani kalem ile çok işim olacak ve kasma donma özellikle kalemi iyi olsun.

Samsung S6 Lite. Ve iPad 9 nesil arasında kaldım. Hangisini almalıyım donma vs sorun olmaması için.

S6 Lite tabletin S Pen kalemi şu an satışta yok galiba bozulduğunda bulunmuyor ve not alma bitiyor kalem olmadığı için.

iPad dın kaleminde bulunmama gibi sorunu olur mu?

ipad 9 ta kalem yapışmıyor ve sarj etmek için ipad'in sarj portuna takıyorsun.

9. nesil iPad alınır kendim kullanıyorum çizim ve animasyon işiyle uğraştığım için. 3D modelleme için de kullanıyorum. Destek konusunda zaten sıkıntı çekmezsin kalemin de yapışıp yapışmaması çok sıkıntı olmuyor benim için. Öyle çok önemli bir özellik değil. Samsung 2019 Tab A(2019 8.0) kullandım IPad'den önce. Samsung'tan da memnundum ama Android'lerin genetik özelliği belli süre sonra yavaşlamasıdır. IPad'de öyle bir sorun yaşamazsın al derim. Kalem konusunda IPad'te çok daha yaratıcı işler yapabilirsin.

kalemi yapışan modelleri çok pahalı,
ipad 10. nesildede 1. nesil kalem kullanmışlar yani yapışmıyor
2. nesil kalem kullanan şunlar var :
ipad air var 18k, mini var 16k, pro 25 k.

ama kalem koymalı kılıflar var onları tercih edebilirsin.

Cevabınız için teşekkür ederim birkaç sorum olacak kusura bakmayın.
iPad 9 nesil işlemcisi olsun iç merkezi parçalar eskiden kalma mı yoksa yeni parçalar mı kullanılmamış eski bir ürün alıp kasma donma yaparsa diye korkuyorum kusura bakmayın bilgim olmadığı için soruyorum.

iPhone 11 ile aynı işlemciye sahip diye biliyorum. A13 bionic çip var içinde. Parmak okuyucu için Touch ID tuşu var ana ekranda tek eski yönü o denilebilir. Ama şahsen ben Touch ID tuşunu daha çok seviyorum daha güvenli geliyor bana. Kasılıp donma Apple ürünlerinde hiç olmaz rahat olun. Ömürlük oluyor her ürünü. Ki ürün 2021 yılı ürünü yani eski bir yanı yok. Ben ilk çıktığında almıştım uzun süreli götürür seni. Not alma uygulamaları App Store'da daha da çeşitli. Senin işine daha çok yarar.

Cevabınız için teşekkür ederim son sorum kusura bakmayın çok soru sordum.

Kalemle çok not alacağım ve kalemde bir sorun olur mu çabuk bozulma olur mu?

Bir de 1 nesil pencil üretimi vs dururmu.
Yani not almak için çok önemli.

Örneğin S6 Lite S Pen satışı yok not alınmıyor.

Üretimin durması ile desteğin bitmesi ayrı şeyler. Üretimi durur fakat destek kesilmez uzun bir süre kalemle ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat olsun.
Bir de konunun çözüldüğünü düşünüyorsanız "çözüldü" olarak işaretlerseniz çok memnun olurum. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…