9. Nesil Xbox Controller NBA 2K21'de Kablosuz Çalışmıyor

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar dediğim gibi şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım ancak bugün NBA 2K21'de kablosuz olarak kolu Xbox dizilimiyle görmüyor ve atadığım tuşlar da tepki vermiyor. Sadece menüde dolaşabiliyorum. Kablo ile deneyince sorun olmadı kol üzerindeki tuş simgeleri de görünüyor ve titreşim dahil her şey düzgün çalışıyor.

Kablosuz oynamak için ne gerekli veya oyuna ait bir sorun mu bu? @Yener K. Hocam sizin bilginiz var mı?

Farklı oyunlarda kablosuz denediniz mi bu sorun başladıktan sonra? NBA ile alakalı olabilir gibi duruyor, hangi platformda oynuyorsunuz NBA'i, Steam mi?
Çoğu oyunda denedim. Sadece NBA'de oldu. Steam üzerinden evet. Biraz araştırdım emülatör ile çözmüşler kablosuz olarak. Oyunla ilgili muhtemelen.

Aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi? Arıyorum sürekli hiçbir şey bulamadım.
Maalesef hocam. 9. nesil kol uyumluluk problemleri var. Çalıştığı oyunlarda dahi birkaç ayar yapmak gerekiyor ve Steam Girdisi kullanmadan işler daha da zorlaşıyor çoğu oyunda. Steam Girdisi manuel ayarlamalara izin vermiyor ve devre dışı bırakıldığında da kol düzgün çalışmıyor. Titreşim çalışmaması vs. de eklenebilir Steam Girdisi aktif değilken. Merak ettiğim 8. nesilde bu sorunlar var mı ?

Sırf bu sorunları yaşamamak için gidip en yeni kolu alıyoruz dünya para veriyoruz yeni kolumuz olduğu için kol ile oynanması gereken yegane oyunlardan NBA'i oynayamıyorum işe bak ya.

Sırf bu sorunları yaşamamak için gidip en yeni kolu alıyoruz dünya para veriyoruz yeni kolumuz olduğu için kol ile oynanması gereken yegane oyunlardan NBA'i oynayamıyorum işe bak ya.
Gerçekten öyle. Bu uyumluluk vs. için en iyisi deniyor ama 20-30 TL'lik kollar emülatör ile sıkıntısız oynuyor. Yani XBOX 360 emülatörü kullanacak oldum bazen işin abesliğine bakın. Ben de pişmanım. Sorun olur tamam ama NBA, Watch Dogs gibi oyunlarda olması kabul edilemez.

Peki ben emülatör kullanarak bu kol üzerinden oynayabilir miyim NBA ?
Bu arada ben kablolu da oynayamıyorum.
Denemedim ancak kablolu olarak hiçbir sorun yaşanmıyor. Şimdilik sorun olan oyunlarda kablolu bağlantı kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı