P011yanna Centipat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2023 #1 Herkese merhaba, Xbox 9. nesil alacağım. Laptopumda 5.2 Bluetooth desteği var, dongle almama gerek var mı? Ayrıyeten Wireless adaptöre 1000 lira vermek istemiyorum, oyunlarda lag falan da olsun istemiyorum. Ne önerirsiniz?
Herkese merhaba, Xbox 9. nesil alacağım. Laptopumda 5.2 Bluetooth desteği var, dongle almama gerek var mı? Ayrıyeten Wireless adaptöre 1000 lira vermek istemiyorum, oyunlarda lag falan da olsun istemiyorum. Ne önerirsiniz?
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.393 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ben masaüstü bilgisayarımda bununla kullanıyorum. Sıfır lag bence sende sorun olmaz.
TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ben masaüstü bilgisayarımda bununla kullanıyorum. Sıfır lag bence sende sorun olmaz.
P011yanna Centipat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2023 #3 Shokikan dedi: TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ben masaüstü bilgisayarımda bununla kullanıyorum. Sıfır lag bence sende sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda Bluetooth olmadığı için mi aldınız yoksa ekstradan mı aldınız?
Shokikan dedi: TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ben masaüstü bilgisayarımda bununla kullanıyorum. Sıfır lag bence sende sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda Bluetooth olmadığı için mi aldınız yoksa ekstradan mı aldınız?
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.393 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 P011yanna dedi: Anakartınızda Bluetooth olmadığı için mi aldınız yoksa ekstradan mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Anakartımda olmadığı için aldım.
P011yanna dedi: Anakartınızda Bluetooth olmadığı için mi aldınız yoksa ekstradan mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Anakartımda olmadığı için aldım.
P011yanna Centipat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ağustos 2023 #5 Shokikan dedi: Anakartımda olmadığı için aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için.
Shokikan dedi: Anakartımda olmadığı için aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için.