Normal değil, pilden kaynaklı olabilir ilk olarak başka bir pil ile kullanmanızı öneririm. Eğer aldığınız yeni pil de çabucak bitiyorsa ürünü iade etmelisiniz.
Bunun dışında Xbox kontrolcüsü veya pille çalışan herhangi bir kablosuz cihaz kullananlara şöyle bir ürün öneririm. Sürekli pil alma derdinden kurtarır.
Amazon'da indirim kuponum vardı, üstünr Nays ile alınca 500 TL civarına gelecek. O yüzden pek fark olmayacak benim için. Ama ihtiyacı olan için fiyatı uygun, teşekkür ederim.
@backlife hangi Duracell pilleri alacaksınız? Duracell pillerin şarj edilebilirliği pek iyi değil genelde. LADDA ya da Eneloop öneririm. @yorgancı'nın attığı da iyidir.
Xbox 9'uncu nesil kullanıyorum. 3 metrelik kablo aldım, kablo ile kullanıyorum. Şarj problemi olmayacağı için titreşimi falan açıyorum rahat kullanılîyor çok memnunum. Pil de var ama takmıyorum, gerek olmuyor genelde.
@Emre_2000 telefonu gün boyu kullanıp gün içinde hiç şarja takmıyorsanız şahane. Benim yaşadığım yılda o teknolojiye ulaşılamadı maalesef o yüzden güncel koşullara göre konuşuyorum.
@backlife hangi Duracell pilleri alacaksınız? Duracell pillerin şarj edilebilirliği pek iyi değil genelde. Ladda ya da eneloop öneririm. @yorgancı'nın attığı da iyidir.