9. nesil Xbox kontrolcü vs DualSense

Her ne kadar Xbox kullansam da garantide yaşadığım sorunlardan dolayı DualSense önermekteyim. En azından 3 ay gibi saçma ve kısa bir garanti sunmuyorlar.

Her ne kadar Xbox kullansam da garantide yaşadığım sorunlardan dolayı DualSense önermekteyim. En azından 3 ay gibi saçma ve kısa bir garanti sunmuyorlar.

Amazon'dan aldığım için 2 yıl Amazon garantisi var. TR'den alsaydım 3 ay saçmalığını tüketici hakem heyetinde gösterirdim. Bu arada böyle bir durum yaşayan varsa 5 dakikada dilekçenizi yazarım. Değiştirirsiniz THH ile.

Açıkçası şu DualSense'in tetik muhabbeti beni etkiliyor. Kullanan varsa yorumu ne olur?

PS kolunun daha fazla özelliği var. Ama eğer daha düz bir kol isterseniz ve kullanımını da seviyorsanız Xbox kolu iyidir.

Hocam DualSense alırım ben olsam Xbox pil tak pil çıkar uğraşmazdım ve DualSense'nin daha iyi kolay bir tasarımı var saygılar.

@Emre_2000 telefonu gün boyu kullanıp gün içinde hiç şarja takmıyorsanız şahane. Benim yaşadığım yılda o teknolojiye ulaşılamadı maalesef o yüzden güncel koşullara göre konuşuyorum.
Son teknoloji telefon kullanmıyor veya yoğun kullanıyor olabilirsiniz. Ben günde 6 saat s23 kullaniyor gün içinde hiç şarja takmam gerekmiyor.

@backlife bu Duracell pilleri almayın bence. 100 kere şarj edilebiliyor bunlar. Üstelik epey pahalı. LADDA ya da Eneloop baksanız çok daha uzun ömürlü olur aslında. LADDA 1000, Eneloop 2100 kere şarj edilebiliyor sanırım. @yorgancı'nın attıkları da daha avantajlı onlar da 300 kere şarj oluyor sanırım.

Bakayım o halde. Ben aslında işimden dolayı çok fazla bilgisayarda vakit geçiremiyorum diye 2 haftada bir şarj etsem birkaç yıl beni götürür diye düşünmüştüm ama daha iyisi varken neden olmasın.

@Emre_2000 günde 6 saat S23 Ultra'yı aktif kullansam kesinlikle şarja takmam gerekir. S23 de kullandım o da farklı durumda değil. Konsolu sürekli aktif kullanacağınızı düşünürsek ya nerdeyse her gece şarja takacaksınız ya da oyunun ortasında şarjı bitecek. Tabii tercih meselesi, bana sadece bitince 2 batarya şarj edip hemen yeni pillerle devam etmek çok daha kolay geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…