9. nesil Xbox kontrolcüye One X bataryası takılır mı?

Under Taker

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir kontrolcü alacağım ve ilginçtir ki Xbox Series X ve One X modellerinin kontrolcülerinin fiyatları aynı. Ben de 9. nesil almaya karar verdim. Fakat aklıma takılan bir şey var. Xbox pil ile çalışıyormuş, ben de her seferinde yeni pil almakla ya da sarjlı pille uğraşmamak için batarya fiyatlarına baktım fakat 9. nesil kontrolcü 500 TL'ye yakınken One X için 120 liraya buldum. Aradaki fiyat farkını vermeye gerek var mı? One X bataryasını Series X kontrolcüsüne takarsam çalışır mı?

www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-oyun-ve-sarj-kiti-9-nesil-p-HBV00000XWRMJ?magaza=724kampanya&wt_gl=cpc.6833.shop.nelk.video-games-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjws-OEBhCkARIsAPhOkIbu0uKs8dBHeXWJc8g5VoHMO-Bwmp1ulAHzCE83tuU8jbnEq-zl10oaAg5JEALw_wcB

www.trendyol.com/dobe/siyah-xbox-one-x-xbox-one-s-sarj-kiti-p-52235138

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıp çalışmama konusunda emin değilim çünkü 9. nesil kontrolcünün kapak yapısı farklı. Bende eski ve 9. nesil kontrolcü var iksini de batarya ile kullanıyorum ve aralarında değiştirebiliyorum. Sizin alacağınızı bilemem. Bu arada fiyat farkı nesilden dolayı değil de biri yan sanayi diğer orijinal ürün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı