9.nesil Xbox vs PS5 DualSense

mika016

Centipat
Daha fazla  
PC için alacağım 5 kolu cidden cok mu sıkıntılı PC için? PS4 koluna alışığım Xbox'u elime aldığımda aşırı ters geldi bana tetikleri ve tasarım farkı cok gibi sanki.

Xbox pc için daha uyumlu. Dualsense alırsanız program ile uğraşırsınız. Alışırsınız xbox controllerine.

9. Nesil Xbox Öneririm. PS5 biraz bazı oyunlarda sıkıntılı olabiliyor.

DualSense daha çok özellik barındırıyor ama o özellikleri sadece PS5'te kullanabilirsiniz. Eğer Xbox'un kontrolleri garip geliyorsa Logitech'in Gamepad'lerini tercih edebilirsiniz.

Hayır sıkıntılı değil. Kendim kullanıyorum ve DualSense tavsiye ederim. Oyunlara zaten yavaş yavaş DualSense desteği geliyor örneğin AC Valhalla'yı direkt tak çalıştır oynuyorum. Her oyunda yok tabii bunun için de Steam kontrolcü desteği sağlıyor. Bir de DSX diye bir program Steam'de satılan oldukça güzel bir program. Onu alırsanız kolun tüm özelliklerine PC'de erişim sağlıyorsunuz.

Ben de PS kola alışıktım. Şu anda bilgisayarda Xbox kol kullanıyorum ve artık PS kolu kullanmak daha zor geliyor.

DualSense daha çok özellik barındırıyor ama o özellikleri sadece PS5'te kullanabilirsiniz. Eğer Xbox'un kontrolleri garip geliyorsa Logitech'in Gamepad'lerini tercih edebilirsiniz.
hayır hocam bilgisayar oyunlarında da çalışıyor yanlışınız var.

DSX ile kullanılabilir.

PC için alacağım 5 kolu cidden cok mu sıkıntılı PC için? PS4 koluna alışığım Xbox'u elime aldığımda aşırı ters geldi bana tetikleri ve tasarım farkı cok gibi sanki.

Microsoft dışındaki Xbox kollarına da bakabilirsin Razer 1000 lira daha fazla ve daha çok özellik barındırıyor bence Razer alınabilir. Ben uzun süreidr Xbox kullanıyorum alsam değişiklik olması için DS alırım herhalde bence değişiklik iyidir Xbox dene. Xbox çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…