lordervon Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 39 24 Mayıs 2020 #1 9. nesil intel işlemcili laptop aldım ama yeni çıkan işlemcilerle arasında çok fark var mı? Aldığı laptop : Monster Abra A5 V15.2.1 i7 9750H 8GB 480GB SSD 4GB GTX 1650 Windows 10 15.6" Gaming Notebook
9. nesil intel işlemcili laptop aldım ama yeni çıkan işlemcilerle arasında çok fark var mı? Aldığı laptop : Monster Abra A5 V15.2.1 i7 9750H 8GB 480GB SSD 4GB GTX 1650 Windows 10 15.6" Gaming Notebook
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 24 Mayıs 2020 #2 İnanılmaz bir fark yok. Artı 0 Eksi
S SemyH Hectopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 437 24 Mayıs 2020 #3 Çekirdek farkı var diye biliyorum çoklu işlem gücü için çekirdek ve önbellek yükselttiler. Artı 0 Eksi
KS KS lordervon Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 39 24 Mayıs 2020 #4 SemyH dedi: Çekirdek farkı var diye biliyorum çoklu işlem gücü için çekirdek ve önbellek yükselttiler. Genişletmek için tıkla... yeni aldımda laptopu sence değiştireyim mi ? SolveTax dedi: İnanılmaz bir fark yok. Genişletmek için tıkla... o zaman yeni aldıgım laptopla devam ediyim Artı 0 Eksi
SemyH dedi: Çekirdek farkı var diye biliyorum çoklu işlem gücü için çekirdek ve önbellek yükselttiler. Genişletmek için tıkla... yeni aldımda laptopu sence değiştireyim mi ? SolveTax dedi: İnanılmaz bir fark yok. Genişletmek için tıkla... o zaman yeni aldıgım laptopla devam ediyim
S SemyH Hectopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 437 24 Mayıs 2020 #5 lordervon dedi: Yeni aldımda laptopu sence değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Yani ne için kullandığına bağlı sadece oyun oynayacaksan pek gerek yok ama ben tam yükte mesela render alacağım hızlı bitsin istiyorsan değiştirebilirsin ama bana soracaksan gerek yok 10 15 FPS için gereksiz. Artı 0 Eksi
lordervon dedi: Yeni aldımda laptopu sence değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Yani ne için kullandığına bağlı sadece oyun oynayacaksan pek gerek yok ama ben tam yükte mesela render alacağım hızlı bitsin istiyorsan değiştirebilirsin ama bana soracaksan gerek yok 10 15 FPS için gereksiz.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 24 Mayıs 2020 #6 lordervon dedi: yeni aldımda laptopu sence değiştireyim mi ? o zaman yeni aldıgım laptopla devam ediyim Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda farkı hissedemezsiniz. Şahsen ben değiştirmekle uğraşmazdım. Artı 0 Eksi
lordervon dedi: yeni aldımda laptopu sence değiştireyim mi ? o zaman yeni aldıgım laptopla devam ediyim Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda farkı hissedemezsiniz. Şahsen ben değiştirmekle uğraşmazdım.
S SemyH Hectopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 437 24 Mayıs 2020 #7 SolveTax dedi: Günlük kullanımda farkı hissedemezsiniz. Şahsen ben değiştirmekle uğraşmazdım. Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle 9.nesil işlemcilerde çok güçlü ihtiyacını karşılayacaktır. Artı 0 Eksi
SolveTax dedi: Günlük kullanımda farkı hissedemezsiniz. Şahsen ben değiştirmekle uğraşmazdım. Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle 9.nesil işlemcilerde çok güçlü ihtiyacını karşılayacaktır.