D davidbeckha Zeptopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 9. sınıf 1 dersten kalınca sorumluluğa girer miyim? Matematikten kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 2 Haziran 2025 #2 Blackrawen özetlemiş, bu bilgi işinize yarar. Son düzenleme: 2 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 2 Haziran 2025 #3 davidbeckha dedi: 9. sınıf 1 dersten kalınca sorumluluğa girer miyim? Matematikten kaldım. Genişletmek için tıkla... Sorumluluğa girmezsiniz diye biliyorum sadece 1 ders ise. Artı 0 Eksi
davidbeckha dedi: 9. sınıf 1 dersten kalınca sorumluluğa girer miyim? Matematikten kaldım. Genişletmek için tıkla... Sorumluluğa girmezsiniz diye biliyorum sadece 1 ders ise.
E elevencs Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #4 Ben 9. da fizikten kalmıştım ve sorumluluğa girmemiştim sınıfı direkt geçmiştim. Sonra açığa geçtim ve sadece kredisini alamamışım. Artı 0 Eksi
Ben 9. da fizikten kalmıştım ve sorumluluğa girmemiştim sınıfı direkt geçmiştim. Sonra açığa geçtim ve sadece kredisini alamamışım.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Haziran 2025 #5 Sadece kaldığınız dersin sorumluluğuna girersiniz. Artı 0 Eksi
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 2 Haziran 2025 #6 elevencs dedi: Ben 9. da fizikten kalmıştım ve sorumluluğa girmemiştim sınıfı direkt geçmiştim. Sonra açığa geçtim ve sadece kredisini alamamışım. Genişletmek için tıkla... Bende edebiyattan kalmadığı sürece ve diğer derslerden 3 tane falan kalmadığı sürece girmez diye biliyorum. Artı 0 Eksi
elevencs dedi: Ben 9. da fizikten kalmıştım ve sorumluluğa girmemiştim sınıfı direkt geçmiştim. Sonra açığa geçtim ve sadece kredisini alamamışım. Genişletmek için tıkla... Bende edebiyattan kalmadığı sürece ve diğer derslerden 3 tane falan kalmadığı sürece girmez diye biliyorum.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #7 davidbeckha dedi: 9. sınıf 1 dersten kalınca sorumluluğa girer miyim? Matematikten kaldım. Genişletmek için tıkla... Ortalamanız 50 üstü ise sorumluluğa girmezsiniz. Alheratzz dedi: Bende edebiyattan kalmadığı sürece ve diğer derslerden 3 tane falan kalmadığı sürece girmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam öyle. 3 dersten fazla ise sorumluluk olur 6 olursa sınıf tekrarı. Artı 0 Eksi
davidbeckha dedi: 9. sınıf 1 dersten kalınca sorumluluğa girer miyim? Matematikten kaldım. Genişletmek için tıkla... Ortalamanız 50 üstü ise sorumluluğa girmezsiniz. Alheratzz dedi: Bende edebiyattan kalmadığı sürece ve diğer derslerden 3 tane falan kalmadığı sürece girmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam öyle. 3 dersten fazla ise sorumluluk olur 6 olursa sınıf tekrarı.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 2 Haziran 2025 #8 xepadd dedi: Ortalamanız 50 üstü ise sorumluluğa girmezsiniz. Doğrudur hocam öyle. 3 dersten fazla ise sorumluluk olur 6 olursa sınıf tekrarı. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam 50 üstüyse girilmiyordu ancak edebiyattan kalınca her türlü giriliyor sanırsam. Artı 0 Eksi
xepadd dedi: Ortalamanız 50 üstü ise sorumluluğa girmezsiniz. Doğrudur hocam öyle. 3 dersten fazla ise sorumluluk olur 6 olursa sınıf tekrarı. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam 50 üstüyse girilmiyordu ancak edebiyattan kalınca her türlü giriliyor sanırsam.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #9 Alheratzz dedi: Aynen hocam 50 üstüyse girilmiyordu ancak edebiyattan kalınca her türlü giriliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam 4 yıldır matematikten kaldım. Bu son dönem geçeceğim liseyi teşekkürle kapattık herhalde Artı 0 Eksi
Alheratzz dedi: Aynen hocam 50 üstüyse girilmiyordu ancak edebiyattan kalınca her türlü giriliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam 4 yıldır matematikten kaldım. Bu son dönem geçeceğim liseyi teşekkürle kapattık herhalde
E elevencs Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #10 Alheratzz dedi: Bende edebiyattan kalmadığı sürece ve diğer derslerden 3 tane falan kalmadığı sürece girmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şekilde biliyorum. Artı 0 Eksi
Alheratzz dedi: Bende edebiyattan kalmadığı sürece ve diğer derslerden 3 tane falan kalmadığı sürece girmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şekilde biliyorum.