9. sınıf 2. dönem 67 ortalama yükseltilebilir mi?

ahmet543

Decapat
Daha fazla  
Merhaba benim ortalamam 67 ama 5 dersten kaldım. Bu sene yeni kural gelmiş 3 dersten kalabiliyormusuz en fazla. Sizce gecebilir miyim? Ailem Cok üzülür kalırsam ve ben okulu bırakırım diye düşünüyorum. Kaldığım derslerden 2'sinden proje aldım 1'i seçmeli ders kaldığım projesi. Dersler kimya, cografya. Kimyadan gecerim ama coğrafyadan kararsızım. Ne yapmalıyım? Zaten hastayım, oldukça kafamı kurcalıyor konu. Daha 9. sinıfım.

5 dersten zayıf aldınız, kalmadınız. Kalmak 2 dönem ortalamasına bakılarak olan bir şey sallıyorum bu bir dersi dönem 30 ortalama ile dönemi bitirdiyseniz gelecek dönem 70 ortalama ile dönemi bitirmeniz gerekiyor
1-)2 dersten geçip 3 dersten sorumluluğa kalarak sınıfı geçmek.
2-)4 dersten geçip 1 dersten kalmak, eğer bunu yaparsanız 1 dersten sorumluluğa kalmadan geçiyorsunuz.
3-) Bütün dersleri vermek.

Eğer aşırı düşük dersleriniz yoksa ve gerçekten çalışırsanız öğretmenleriniz size yardımcı olur. Sallıyorum ilk dönem 20 ile geçtiğiniz dersten bu dönem 60-65 yaparsanız hocanız sizi 80'e tamamlar. Yeter ki çalışın.

Adam gibi çalışırsan tüm derslerden bile geçersin 9.sınıf ortaokuldaki gibi son gece 1 saat bakarım 90 alırıma benzemiyor.

Lisenin nitelikliliğine bağlı. Ayrıca tek dönem notu değil, tüm dönem notlarıyla kalınıyor.
Forumdan edineceğin bilgiler işine yaramaz. Hocalarla konuşmanı öneririm. En sonunda da puan hesaplayacaksın kaç alırsam geçerim diye.

Belki ek proje verebilir hocalar geçmen için. Hocalarınla ilişkine bağlı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı