9.sınıf 2.dönem sınavlara çalışamıyorum

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.dönem notları düzeltmem lazım ama tam ders çalışmaya niyetleniyorum. Neye çalışacağım nasıl çalışacağımı bilemiyorum. 2.dönem hangi konulara çalışmam iyi olur?

Arkadaşlar 2.dönem notları düzeltmem lazım ama tam ders çalışmaya niyetleniyorum. Neye çalışacağım nasıl çalışacağımı bilemiyorum. 2.dönem hangi konulara çalışmam iyi olur?

9.sınıf konuları fazlasıyla basit konular genelde biyoloji ve kimyanın birkaç konusu dışında TYT'de bedava net denilebilecek şeyler hazır sınavlara haftalar varken her dersi sondan başa doğru tekrar edebilirsiniz.

Çok ironik gelecektir eminim fakat sınavlardan bir önceki teneffüste hard çalışarak ve çalıştırarak 1. Dönem ortalamamı 65 yaptım, 10. Sınıfım bilemiyorum belki 10. sınıfta kalmış olmak yaramıştır 😄. Kısacası 9 en kolayı çok kasma iki tekrar yap halledersin hocam.

Çok ironik gelecektir eminim fakat sınavlardan bir önceki teneffüste hard çalışarak ve çalıştırarak 1. dönem ortalamamı 65 yaptım, 10. sınıfım bilemiyorum belki 10. sınıfta kalmış olmak yaramıştır 😄. Kısacası 9 en kolayı çok kasma iki tekrar yap halledersin hocam.

Hocam hedefleri olan biri için 65 ortalama kabul edilebilir düzeyde değil bence.

Hocam hedefleri olan biri için 65 ortalama kabul edilebilir düzeyde değil bence.

Hocam ben pek ders konusunda aile baskısına maruz kalmadım ki kalmayı da hiç istemem, çünkü bende ailemde biliyoruz ki bir oturursam kendi eksiklerimi kısa bir sürede kapatabilirim o yüzden şu an tek amacım sınıfı geçmek, sınıf tekrarı inanın bana çok yoruyor psikolojik olarak ailem suçlamamış olsa da ben kendimi 1 dönem boyunca suçladım ve en yüksek hedeflerimi bir dönem boyunca duraklatmak zorunda kaldım. Ve bu 65 ortalamayı sadece teneffüslerde çalışarak tekrar yapmayarak ve ödevleri zamanında vererek yaptım.

Hocam ben pek ders konusunda aile baskısına maruz kalmadım ki kalmayı da hiç istemem, çünkü bende ailemde biliyoruz ki bir oturursam kendi eksiklerimi kısa bir sürede kapatabilirim o yüzden şu an tek amacım sınıfı geçmek, sınıf tekrarı inanın bana çok yoruyor psikolojik olarak ailem suçlamamış olsa da ben kendimi 1 dönem boyunca suçladım ve en yüksek hedeflerimi bir dönem boyunca duraklatmak zorunda kaldım. Ve bu 65 ortalamayı sadece teneffüslerde çalışarak tekrar yapmayarak ve ödevleri zamanında vererek yaptım.

Hocam şimdi ortalama dediğimiz olay bu dönem geçtim bitti gitti denilecek bir olay değil ileride YKS sınavında 60 puanı ortalamadan alıyorsunuz hafife alınacak bir mevzu değil yani.

Hocam şimdi ortalama dediğimiz olay bu dönem geçtim bitti gitti denilecek bir olay değil ileride YKS sınavında 60 puanı ortalamadan alıyorsunuz hafife alınacak bir mevzu değil yani.

Evet o yüzden en kötüsüyle 65 yapmaya çalışıyorum ki YKS sınavında sıkıntı yaşamayayım. 11'e sonunda geçtiğimde daha fazla yüklenmem gerekecek çünkü bölümüm açısından önemli bir kademe 11. Denizcilik okuduğum için çoğu ders sayısala bağlıyor ve zorlaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı