9. sınıf 2. dönem veya 10. sınıf 1. dönemde nakil aldırılabilir mi?

Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 15-R103NT Laptop
Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
NVIDIA GeForce GT820M
DDR3 1600MHz 4,00 GB RAM
Kingston 224 GB SDD
Meslek
Mafya babası
Hocam ben nakil aldırmak istiyorum. Okulum zincirlikuyu isov 9 sınıf 2 dönemde nakil aldırabiliyor muyuz? Olmaz ise 10 sınıfta aldırmayı düşünüyorum ama şöyle bir şey duydum 10. sınıfta nakil aldırılırsa 9 sınıfı tekrar okumak gerekiyormuş doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben nakil aldırmak istiyorum. Okulum zincirlikuyu isov 9 sınıf 2 dönemde nakil aldırabiliyor muyuz? Olmaz ise 10 sınıfta aldırmayı düşünüyorum ama şöyle bir şey duydum 10. sınıfta nakil aldırılırsa 9 sınıfı tekrar okumak gerekiyormuş doğru mukanka

Kanka 9 sınıf 2 dönem yapabiliyorsun şubat gibi açılıyor o zaman yaparsın bende öyle yapacağım

Hocam ben nakil aldırmak istiyorum. Okulum zincirlikuyu isov 9 sınıf 2 dönemde nakil aldırabiliyor muyuz? Olmaz ise 10 sınıfta aldırmayı düşünüyorum ama şöyle bir şey duydum 10. sınıfta nakil aldırılırsa 9 sınıfı tekrar okumak gerekiyormuş doğru mu?
Hocam anadolu 11. sınıftan meslek lisesine geçince 10dan başlanıyor diye bir şey duydum meslek seçimi olduğu için ama sizin durumunuzda olmaz.

Her ay nakil yaptırılabiliyor, aldırabilirsiniz. Sadece belli bir zaman dilimi vardı, o da okulların kapatılmasına birkaç hafta kala ya da açılmasına birkaç hafta kala nakil yaptıramıyordunuz diye hatırlıyorum. Onun dışındaki kalan diğer sürelerde, nakil işlemi yaptırabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı