E Emir_alp Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 9.sınıf ortalamam sözlüler olmadan 76. Sence takdir alabilir miyim hem sözlü hem de 2. yazılılarla beraber?
9.sınıf ortalamam sözlüler olmadan 76. Sence takdir alabilir miyim hem sözlü hem de 2. yazılılarla beraber?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Çok yaklaşmışsınız, 2. sınavlarla birlikte 79'a çıkarırsanız ortalamayı, sözlüler de girilince 85'i görür.
Çok yaklaşmışsınız, 2. sınavlarla birlikte 79'a çıkarırsanız ortalamayı, sözlüler de girilince 85'i görür.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 19 Kasım 2024 #3 Emir_alp dedi: 9.sınıf ortalamam sözlüler olmadan 76. sence takdir alabilir miyim hem sözlü hem de 2. yazılılarla beraber? Genişletmek için tıkla... Sormak için çok erken. 2.sınavlarda ne yapacağını bilemeyiz. 2 sınavlarda yükseltirsen alabilirsin ama aynı kalırsa sözlülerle çıkan zor. Öğretmenlerin nasıl sözlü vereceğini de bilemeyiz.
Emir_alp dedi: 9.sınıf ortalamam sözlüler olmadan 76. sence takdir alabilir miyim hem sözlü hem de 2. yazılılarla beraber? Genişletmek için tıkla... Sormak için çok erken. 2.sınavlarda ne yapacağını bilemeyiz. 2 sınavlarda yükseltirsen alabilirsin ama aynı kalırsa sözlülerle çıkan zor. Öğretmenlerin nasıl sözlü vereceğini de bilemeyiz.
sawe Femtopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #4 Alabilirsin 85 üstü yaparsan başaramaycağın iş değil. Bu arada hiçbir dersten kalmamanız lazım belge almak için ikinci sınavlara çalışın bence.
Alabilirsin 85 üstü yaparsan başaramaycağın iş değil. Bu arada hiçbir dersten kalmamanız lazım belge almak için ikinci sınavlara çalışın bence.
mertkeremm586 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #5 Emir_alp dedi: 9.sınıf ortalamam sözlüler olmadan 76. sence takdir alabilir miyim hem sözlü hem de 2. yazılılarla beraber? Genişletmek için tıkla... Zor gibi görünüyor.
Emir_alp dedi: 9.sınıf ortalamam sözlüler olmadan 76. sence takdir alabilir miyim hem sözlü hem de 2. yazılılarla beraber? Genişletmek için tıkla... Zor gibi görünüyor.
E Emir_alp Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #6 mertkeremm586 dedi: Zor gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Neden
sawe Femtopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #7 mertkeremm586 dedi: Zor gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Çok ta zor değil ikinci sınavlardan 80 üstü alsın takdiri alır en düşük olan sınavına çalışmalı.
mertkeremm586 dedi: Zor gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Çok ta zor değil ikinci sınavlardan 80 üstü alsın takdiri alır en düşük olan sınavına çalışmalı.
mertkeremm586 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #8 sawe dedi: Çok ta zor değil ikinci sınavlardan 80 üstü alsın takdiri alır en düşük olan sınavına çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle çalıştıktan sonra zor hiçbir şey yok benim notlarım da öyle kendim notlarım ile ilgili konu açtım bak istersen.
sawe dedi: Çok ta zor değil ikinci sınavlardan 80 üstü alsın takdiri alır en düşük olan sınavına çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle çalıştıktan sonra zor hiçbir şey yok benim notlarım da öyle kendim notlarım ile ilgili konu açtım bak istersen.
E Emir_alp Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #9 sawe dedi: Çok ta zor değil ikinci sınavlardan 80 üstü alsın takdiri alır en düşük olan sınavına çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Aslında daha girilmemiş 3 tane iyi notum var bence başarabilirim mertkeremm586 dedi: Aynen öyle çalıştıktan sonra zor hiçbir şey yok benim notlarım da öyle kendim notlarım ile ilgili konu açtım bak istersen. Genişletmek için tıkla... Dostum senin notların güzelmiş mertkeremm586 dedi: Aynen öyle çalıştıktan sonra zor hiçbir şey yok benim notlarım da öyle kendim notlarım ile ilgili konu açtım bak istersen. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir lisedesin
sawe dedi: Çok ta zor değil ikinci sınavlardan 80 üstü alsın takdiri alır en düşük olan sınavına çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Aslında daha girilmemiş 3 tane iyi notum var bence başarabilirim mertkeremm586 dedi: Aynen öyle çalıştıktan sonra zor hiçbir şey yok benim notlarım da öyle kendim notlarım ile ilgili konu açtım bak istersen. Genişletmek için tıkla... Dostum senin notların güzelmiş mertkeremm586 dedi: Aynen öyle çalıştıktan sonra zor hiçbir şey yok benim notlarım da öyle kendim notlarım ile ilgili konu açtım bak istersen. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir lisedesin
mertkeremm586 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #10 Emir_alp dedi: Aslında daha girilmemiş 3 tane iyi notum var bence başarabilirim. Dostum senin notların güzelmiş. Nasıl bir lisedesin. Genişletmek için tıkla... 96 ile alan Anadolu lisesi.
Emir_alp dedi: Aslında daha girilmemiş 3 tane iyi notum var bence başarabilirim. Dostum senin notların güzelmiş. Nasıl bir lisedesin. Genişletmek için tıkla... 96 ile alan Anadolu lisesi.