9. sınıf açık öğretimde çalışılmalı mı?

Kar taneleri

Decapat
Şu anda acik ögretim okuyorum ama calişmak da istiyorum. 9.sınıfım. Sizce MESEM'e mi girmeliyim yoksa kendim mi bir meslek edinmeliyim?

MESEM'e niye ihtiyac duyuyorsunuz ki? Onların çok işe yaradığını kişisel olarak düşünmüyorum kendinizi geliştirmeye bakmak daha önemli. Ve part mı tam zamanlımı bir iş bakıyorsunuz?

MESEM'e niye ihtiyac duyuyorsunuz ki? Onların çok işe yaradığını kişisel olarak düşünmüyorum kendinizi geliştirmeye bakmak daha önemli. Ve part mı tam zamanlımı bir iş bakıyorsunuz?

Yani ileriye dönük bir meslek tam zamanlı.

Yani ileriye dönük bir meslek tam zamanlı.
Şimdi şuna bir açıklık getirelim sen lise sürecindemi çalışmak istiyorsun yoksa şuan iş edineyim liseden sonra mı devam edeyim diyorsun? birde şuan yaşın kaç, sigortalı işe girebiliyormusun?

Şimdi şuna bir açıklık getirelim sen lise sürecindemi çalışmak istiyorsun yoksa şu an iş edineyim liseden sonra mı devam edeyim diyorsun? Bir de şu an yaşın kaç, sigortalı işe girebiliyor musun?

Şu an okula gitmiyorum ve boşum meslek seçiyorum ama karar veremedim 15 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…