Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Bu sene 9. sınıfa geçtim, matematik hocamız Bilgi Sarmal'ı ve Acil Matematik önerdi. Bu kitaplardan hangisi daha iyi ya da daha zor?
Bu sene 9. sınıfa geçtim, matematik hocamız Bilgi Sarmal'ı ve Acil Matematik önerdi. Bu kitaplardan hangisi daha iyi ya da daha zor?
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Eylül 2024 #2 Utku67Utku dedi: Bu sene 9. sınıfa geçtim, matematik hocamız Bilgi Sarmal'ı ve Acil Matematik önerdi. Bu kitaplardan hangisi daha iyi ya da daha zor? Genişletmek için tıkla... Zorluk Bilgi Sarmal'ı ikisi de iyi ama bir tane alacaksanız Acil Matematik.
Utku67Utku dedi: Bu sene 9. sınıfa geçtim, matematik hocamız Bilgi Sarmal'ı ve Acil Matematik önerdi. Bu kitaplardan hangisi daha iyi ya da daha zor? Genişletmek için tıkla... Zorluk Bilgi Sarmal'ı ikisi de iyi ama bir tane alacaksanız Acil Matematik.
mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.534 15 Eylül 2024 #3 Utku67Utku dedi: Bu sene 9. sınıfa geçtim, matematik hocamız Bilgi Sarmal'ı ve acil matematik önerdi. Bu kitaplardan hangisi daha iyi ya da daha zor? Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi de giriş seviye kitaplar değiller. Öncesinde kolay-orta seviye bir kaynak çözün bence. Sonra matematikten soğursunuz.
Utku67Utku dedi: Bu sene 9. sınıfa geçtim, matematik hocamız Bilgi Sarmal'ı ve acil matematik önerdi. Bu kitaplardan hangisi daha iyi ya da daha zor? Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi de giriş seviye kitaplar değiller. Öncesinde kolay-orta seviye bir kaynak çözün bence. Sonra matematikten soğursunuz.
Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #4 mordecai008 dedi: Hocam ikisi de giriş seviye kitaplar değiller. Öncesinde kolay-orta seviye bir kaynak çözün bence. Sonra matematikten soğursunuz. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim seviye söylemeyi unutmuşum. Yüksek seviye kitap arıyordum zaten. İnternetten acil matematikten soru çözdüm birkaç tane ve zor gelmedi bana. Son düzenleme: 15 Eylül 2024
mordecai008 dedi: Hocam ikisi de giriş seviye kitaplar değiller. Öncesinde kolay-orta seviye bir kaynak çözün bence. Sonra matematikten soğursunuz. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim seviye söylemeyi unutmuşum. Yüksek seviye kitap arıyordum zaten. İnternetten acil matematikten soru çözdüm birkaç tane ve zor gelmedi bana.