1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Ekim 2020 #11 Sametvip dedi: Buugn yapabilir miyim? Yapmazsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de tam bilmiyorum. Şu an 10. sınıfım, geçen sene de seçmedik zaten. Bize bir bilgi verilmedi.
Sametvip dedi: Buugn yapabilir miyim? Yapmazsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de tam bilmiyorum. Şu an 10. sınıfım, geçen sene de seçmedik zaten. Bize bir bilgi verilmedi.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Ekim 2020 #12 Sametvip dedi: Buugn yapabilir miyim? Yapmazsam sorun olur mu? Bize herhangi bir mesaj gelmedi Genişletmek için tıkla... 1 Ekim son gün, yapmalısın. 2 Ekim ise sonuçlar. Anadolu Meslek Programı 9 uncu Sınıfta Alana Geçecek Öğrenciler İçin Alana Geçiş Tercih Başvuruları Başladı
Sametvip dedi: Buugn yapabilir miyim? Yapmazsam sorun olur mu? Bize herhangi bir mesaj gelmedi Genişletmek için tıkla... 1 Ekim son gün, yapmalısın. 2 Ekim ise sonuçlar. Anadolu Meslek Programı 9 uncu Sınıfta Alana Geçecek Öğrenciler İçin Alana Geçiş Tercih Başvuruları Başladı
S Sametvip Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 9 1 Ekim 2020 #13 Arkadasla hocama sordum siz proje okulunda oldugunuz için siz secmiceksiniz dedi ama yine de idareye sorucam dedi.
Arkadasla hocama sordum siz proje okulunda oldugunuz için siz secmiceksiniz dedi ama yine de idareye sorucam dedi.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #14 Sametvip dedi: Bu normalde 10.sinifta yapilmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Ben de proje okulundayım 10.sınıfta olması lazım. Sametvip dedi: Arkadasla hocama sordum siz proje okulunda oldugunuz için siz secmiceksiniz dedi ama yine de idareye sorucam dedi. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesiysen yapacaksın. Biz Anadolu lisesiyiz, meslek değil. Ben de projedeyim gittim hocaya sordum korkuttun beni.
Sametvip dedi: Bu normalde 10.sinifta yapilmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Ben de proje okulundayım 10.sınıfta olması lazım. Sametvip dedi: Arkadasla hocama sordum siz proje okulunda oldugunuz için siz secmiceksiniz dedi ama yine de idareye sorucam dedi. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesiysen yapacaksın. Biz Anadolu lisesiyiz, meslek değil. Ben de projedeyim gittim hocaya sordum korkuttun beni.