Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Merhaba, 9. sınıf öğrencisiyim sağlık meslek lisesi okuyorum ve sadece anatomiden kalıyorum. Anatomi baraj ders midir?
Merhaba, 9. sınıf öğrencisiyim sağlık meslek lisesi okuyorum ve sadece anatomiden kalıyorum. Anatomi baraj ders midir?
MR.DONER Centipat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 Phreak dedi: Merhaba, 9. sınıf öğrencisiyim sağlık meslek lisesi okuyorum ve sadece anatomiden kalıyorum. Anatomi baraj ders midir? Genişletmek için tıkla... 9. Sınıfta anatomi yok diye biliyorum yani ben 2 sene önce gormedim
Phreak dedi: Merhaba, 9. sınıf öğrencisiyim sağlık meslek lisesi okuyorum ve sadece anatomiden kalıyorum. Anatomi baraj ders midir? Genişletmek için tıkla... 9. Sınıfta anatomi yok diye biliyorum yani ben 2 sene önce gormedim
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 2-3 yıl önceki müfredat vb. değişmediyse eğer "edebiyat, anatomi ve meslek esasları" baraj dersleri diye biliyorum. Son düzenleme: 15 Mayıs 2021
2-3 yıl önceki müfredat vb. değişmediyse eğer "edebiyat, anatomi ve meslek esasları" baraj dersleri diye biliyorum.
MR.DONER Centipat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Culoksi dedi: 2-3 yıl önceki müfredat vb. değişmediyse eğer "edebiyat, anatomi ve meslek esasları" baraj dersleri diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım da sadece edebiyat 9. Siniflar için 10 da da edebiyat la meslek esasları 11 de dala göre değişiyor
Culoksi dedi: 2-3 yıl önceki müfredat vb. değişmediyse eğer "edebiyat, anatomi ve meslek esasları" baraj dersleri diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım da sadece edebiyat 9. Siniflar için 10 da da edebiyat la meslek esasları 11 de dala göre değişiyor
Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 MR.DONER dedi: Biraz araştırdım da sadece edebiyat 9. siniflar için 10 da da edebiyat la meslek esasları 11 de dala göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz acaba.
MR.DONER dedi: Biraz araştırdım da sadece edebiyat 9. siniflar için 10 da da edebiyat la meslek esasları 11 de dala göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz acaba.