K KubilayCansu Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #11 Bizim hoca teams üzerinden kızlara soru sorup erkeklere hareket yaptıracakmış Umarım bana squad yaptırmaz.
Bizim hoca teams üzerinden kızlara soru sorup erkeklere hareket yaptıracakmış Umarım bana squad yaptırmaz.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #12 Hocam atletik bir vücuda sahipseniz korkmanıza gerek yok. Ben 75 kiloyum ona rağmen çoğu hareketi yapabiliyorum.
Hocam atletik bir vücuda sahipseniz korkmanıza gerek yok. Ben 75 kiloyum ona rağmen çoğu hareketi yapabiliyorum.
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 7 Mart 2021 #13 VbenZ dedi: Hiçbir fikrim yok uygulamalı mı olacak yazılı mı olacak hocanın her gün bir işi çıkıyordu doğru düzgün ders işleyemedim. Genişletmek için tıkla... Bir rivayete göre her 10 beden öğretmeninden 9'unun ders saati işi çıkar.
VbenZ dedi: Hiçbir fikrim yok uygulamalı mı olacak yazılı mı olacak hocanın her gün bir işi çıkıyordu doğru düzgün ders işleyemedim. Genişletmek için tıkla... Bir rivayete göre her 10 beden öğretmeninden 9'unun ders saati işi çıkar.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 7 Mart 2021 #14 VbenZ dedi: Hiçbir fikrim yok uygulamalımı olacak yazılımı olacak hocanın her gün bir işi çıkıyordu doğru düzgün ders işleyemedim. Genişletmek için tıkla... Sen dert etme. Bir iki koşup biter sınav. Koşarsın o kadar herhalde, değil mi
VbenZ dedi: Hiçbir fikrim yok uygulamalımı olacak yazılımı olacak hocanın her gün bir işi çıkıyordu doğru düzgün ders işleyemedim. Genişletmek için tıkla... Sen dert etme. Bir iki koşup biter sınav. Koşarsın o kadar herhalde, değil mi
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #15 strigoi dedi: Sen dert etme. Bir iki koşup biter sınav. Koşarsın o kadar herhalde, değil mi Genişletmek için tıkla... Tabiki
strigoi dedi: Sen dert etme. Bir iki koşup biter sınav. Koşarsın o kadar herhalde, değil mi Genişletmek için tıkla... Tabiki
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #16 VbenZ dedi: Merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere 2 gün sonra beden eğitimi sınavım var ve ben hayatımda hiç beden eğitimi sınavı olmadım. Ne sorarlar ne ederler hiçbir fikrim yok. Beni aydınlatacak birisi yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ya okula gidip hocanın önüne geçince hoca bana 100 puan vereceğini söyledi. Biraz karışık ancak yapılır gibi (!) Şaka bi yana uygulamalı olacaksa bence ısınma haraketlerini sorar. Zaten online eğitimde en fazla ne öğretmiş olabilir ki.
VbenZ dedi: Merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere 2 gün sonra beden eğitimi sınavım var ve ben hayatımda hiç beden eğitimi sınavı olmadım. Ne sorarlar ne ederler hiçbir fikrim yok. Beni aydınlatacak birisi yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ya okula gidip hocanın önüne geçince hoca bana 100 puan vereceğini söyledi. Biraz karışık ancak yapılır gibi (!) Şaka bi yana uygulamalı olacaksa bence ısınma haraketlerini sorar. Zaten online eğitimde en fazla ne öğretmiş olabilir ki.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 8 Mart 2021 #17 Silinen üye dedi: Ortalamam 100 bu arada Genişletmek için tıkla... Bedenden de 100 almak da ne bileyim yani zor olmadı mı?
Silinen üye dedi: Ortalamam 100 bu arada Genişletmek için tıkla... Bedenden de 100 almak da ne bileyim yani zor olmadı mı?
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.806 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #18 Dino Ortolani dedi: Bedenden de 100 almak da ne bileyim yani zor olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ayaklarım çok ağrıyor. Hoca çok yordu ama çalışmama değdi.
Dino Ortolani dedi: Bedenden de 100 almak da ne bileyim yani zor olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ayaklarım çok ağrıyor. Hoca çok yordu ama çalışmama değdi.
W Windows 110 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 268 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #19 Sınav bu olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sınav bu olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 8 Mart 2021 #20 Silinen üye dedi: Hocam ayaklarım çok ağrıyor. Hoca çok yordu ama çalışmama değdi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun o zaman bana bir şey demek düşmez benim de bir ara bacaklarım çok ağrıyordu otururken bile ağrıyordu sağlıktan ötesi yok.
Silinen üye dedi: Hocam ayaklarım çok ağrıyor. Hoca çok yordu ama çalışmama değdi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun o zaman bana bir şey demek düşmez benim de bir ara bacaklarım çok ağrıyordu otururken bile ağrıyordu sağlıktan ötesi yok.