Fear1201 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 14 Eylül 2025 #1 9. sınıfa bu sene geçtim. Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası alınır mı? Alınmazsa da başka ne alabilirim ya da soru bankası almaya gerek var mı?
9. sınıfa bu sene geçtim. Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası alınır mı? Alınmazsa da başka ne alabilirim ya da soru bankası almaya gerek var mı?
Stormweaver Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #2 Fear1201 dedi: 9. sınıfa bu sene geçtim. Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası alınır mı? Alınmazsa da başka ne alabilirim ya da soru bankası almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... geçen sene o kitabı çözdüm zor güzel sorular var.
Fear1201 dedi: 9. sınıfa bu sene geçtim. Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası alınır mı? Alınmazsa da başka ne alabilirim ya da soru bankası almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... geçen sene o kitabı çözdüm zor güzel sorular var.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.853 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #3 Fear1201 dedi: 9. sınıfa bu sene geçtim. Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası alınır mı? Alınmazsa da başka ne alabilirim ya da soru bankası almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal her zaman alınır.
Fear1201 dedi: 9. sınıfa bu sene geçtim. Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası alınır mı? Alınmazsa da başka ne alabilirim ya da soru bankası almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal her zaman alınır.