G Geceokuru Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 ImShyn dedi: Peki bana ders programı önerebilir misiniz zahmet olmazsa tabii. Genişletmek için tıkla... Tavsiye olarak yapay zekadan yardım alabilirsiniz. Soru sorarak yardım almak isterseniz size yardımcı olabilir belki. 484334 dedi: Nasıl yani hocam? Ders programını kendiniz yapmanız daha faydalı çünkü herkesin kapasitesi, yapabilecekleri farklı. Sizi tanımadığım için yapamam size uygun bir program. Genişletmek için tıkla... Ayrıca arkadaş çok haklı.
ImShyn dedi: Peki bana ders programı önerebilir misiniz zahmet olmazsa tabii. Genişletmek için tıkla... Tavsiye olarak yapay zekadan yardım alabilirsiniz. Soru sorarak yardım almak isterseniz size yardımcı olabilir belki. 484334 dedi: Nasıl yani hocam? Ders programını kendiniz yapmanız daha faydalı çünkü herkesin kapasitesi, yapabilecekleri farklı. Sizi tanımadığım için yapamam size uygun bir program. Genişletmek için tıkla... Ayrıca arkadaş çok haklı.