Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 1 Nisan 2023 #1 Kardeşimi biyoloji sınavına çalıştırıyorum ama sınavda çıkacak konuları hatırlamıyor. Ben hücreden başlıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Kardeşimi biyoloji sınavına çalıştırıyorum ama sınavda çıkacak konuları hatırlamıyor. Ben hücreden başlıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 Okula göre değişir. Arkadaşlarına sorsun.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 1 Nisan 2023 #3 Öğretmenine bağlı bir durum daha çok. Bazıları ilk üniteden başlayarak da sorabilir. Hücre ve Canlıların Snıflandırılması daha çok çıkacaktır büyük ihtimal nereye kadar gelmişlerse. Yine de birisine sormasında fayda var.
Öğretmenine bağlı bir durum daha çok. Bazıları ilk üniteden başlayarak da sorabilir. Hücre ve Canlıların Snıflandırılması daha çok çıkacaktır büyük ihtimal nereye kadar gelmişlerse. Yine de birisine sormasında fayda var.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 1 Nisan 2023 #4 Arkadaşına sorsun öğretmenine sorsun.
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 1 Nisan 2023 #5 Bizim okulda sınavın hücrelerden başlayacağı bilgisini almıştım. Fakat okuldan okula göre değişebilir.
Bizim okulda sınavın hücrelerden başlayacağı bilgisini almıştım. Fakat okuldan okula göre değişebilir.