1 dersten kalınca doğrudan geçiyordunuz ama neden sorumlu geçtiniz
Girdinmi sınava peki MEB bana 1 dersten kalınca doğrudan geçeceğimi söyledi1 derstende kalınsa 3 derstende kalınsa sorumlu geçilir kaldığın her dersten sorumlu olursun yeni yönetim bu şekilde.
Girdinmi sınava peki MEB bana 1 dersten kalınca doğrudan geçeceğimi söyledi.
Ama bana 1 derste doğrudan geçeceğimi söyledi mebGirdim bugün.
Ama bana 1 derste doğrudan geçeceğimi söyledi MEB.
Bir de biyoloji baraj ders değil ki 1 dersten kalininca sorumlu geçiliyor sa baraj dersin anlamı ne o zaman.
Dostum nolur bi açıklık getir biyoloji baraj ders değilki sadece ondan kalınca sınava giresinGirdim bugün.
Dostum nolur bi açıklık getir biyoloji baraj ders değilki sadece ondan kalınca sınava giresinGirdim bugün.
Girdim bugün.
Girdim bugün.
Bir de biyoloji baraj ders değil ki 1 dersten kalininca sorumlu geçiliyor sa baraj dersin anlamı ne o zaman.
Ne olur bir açıklık getir.
Dostum ne olur bir açıklık getir biyoloji baraj ders değilki sadece ondan kalınca sınava giresin.
Dostum ne olur bir açıklık getir biyoloji baraj ders değilki sadece ondan kalınca sınava giresin.
Kaldığın her dersten sorumluluğa girersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.