9. sınıf çalışma programı önerisi

CahilSavar

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
LGS'den 410 alarak kısmen nitelikli bir okula yerleştim. Şimdi ise hedefim ilk 1000'e girmek. Ayrıca kendimi yazılımda da geliştirmek istiyorum ve okulumun TeknoFest takımına katıldım. Peki bunları nasıl aynı anda yürütebilirim? 9. sınıfta YKS için günde en az kaç saat çalışmalıyım? Hangi kaynakları almalıyım? İşinde uzman öğretmen hocalarım ve akademik başarısı olan hocalarımı bekliyorum.

9. sınıf için şöyle bir tavsiye verebilirim. Dersleri güzelce dinleyip not tutmak, ve evde günlük olarak işlediklerini tekrar etmen kafi olacaktır diye düşünüyorum.

9. sınıf için şöyle bir tavsiye verebilirim. Dersleri güzelce dinleyip not tutmak, ve evde günlük olarak işlediklerini tekrar etmen kafi olacaktır diye düşünüyorum.
iyi ama efendim, 2milyon kişi arasından, hadi 1.5 milyonu boş olsun 500.000 insan arasından ilk bine girmeye çalışıyorum, dediklerinizi yapıp üstüne kaç soru çözmem lazım diye sordum ben.

9. sınıfta fazla kasmana gerek yok. Dönem konularını bitir. Bazı hastalar 9. sınıftan TYT-AYT kasmaya başlıyorlar. 4 sene boyunca o bilgileri aklında tutamazsın. 9. sınıf konularını 9. sınıfta, 10. sınıf konularını 10. sınıfta bitir. 10. sınıf yazında genel tekrar yapıp AYT başlarsın. Lise ortalamanı yüksek tutmaya çalış. Matematik için mert Hoca'nın ara sınıflar videosuna bakmanı tavsiye ederim. Drive linkini aşağı bırakıyorum.

Google Drive - Ara Sınıf

9. sınıfta fazla kasmana gerek yok. Dönem konularını bitir. Bazı hastalar 9. sınıftan TYT-AYT kasmaya başlıyorlar. 4 sene boyunca o bilgileri aklında tutamazsın. 9. sınıf konularını 9. sınıfta, 10. sınıf konularını 10. sınıfta bitir. 10. sınıf yazında genel tekrar yapıp AYT başlarsın. Lise ortalamanı yüksek tutmaya çalış. Matematik için mert Hoca'nın ara sınıflar videosuna bakmanı tavsiye ederim. Drive linkini aşağı bırakıyorum.

Google Drive - Ara Sınıf

Teşekkür ederim. Yani özel olarak soru çözmeme gerek yok mu? Konuları anlasam yeter mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı