Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 1 Kasım 2022 #1 Yarın deneme olacağız, 9.sınıfta hangi dersler oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #2 Temel matematik, Türkçe, kimya, biyoloji, fizik, din kültürü ve ahlak bilgisi, coğrafya, tarih, felsefe.
Temel matematik, Türkçe, kimya, biyoloji, fizik, din kültürü ve ahlak bilgisi, coğrafya, tarih, felsefe.
B BritishShorthair Attopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 Kimya, biyoloji, coğrafya, yabancı dil, Almanca, matematik, fizik, Türk dili ve edebiyat.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 1 Kasım 2022 #4 Evan MacMillan dedi: Temel matematik, Türkçe, kimya, biyoloji, fizik, din kültürü ve ahlak bilgisi, coğrafya, tarih, felsefe. Genişletmek için tıkla... BritishShorthair dedi: Kimya, biyoloji, coğrafya, yabancı dil, Almanca, matematik, fizik, Türk dili ve edebiyat. Genişletmek için tıkla... Almanca ve felsefe yok diye biliyorum. 9. Sınıf daha.
Evan MacMillan dedi: Temel matematik, Türkçe, kimya, biyoloji, fizik, din kültürü ve ahlak bilgisi, coğrafya, tarih, felsefe. Genişletmek için tıkla... BritishShorthair dedi: Kimya, biyoloji, coğrafya, yabancı dil, Almanca, matematik, fizik, Türk dili ve edebiyat. Genişletmek için tıkla... Almanca ve felsefe yok diye biliyorum. 9. Sınıf daha.
szrgz Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #5 BritishShorthair dedi: Kimya, biyoloji, coğrafya, yabancı dil, Almanca, matematik, fizik, Türk dili ve edebiyat. Genişletmek için tıkla... Yabancı dıl ve Almanca olmuyor
BritishShorthair dedi: Kimya, biyoloji, coğrafya, yabancı dil, Almanca, matematik, fizik, Türk dili ve edebiyat. Genişletmek için tıkla... Yabancı dıl ve Almanca olmuyor
B BritishShorthair Attopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #6 AnotherJourney dedi: Almanca ve felsefe yok diye biliyorum. 9. sınıf daha. Genişletmek için tıkla... Yabancı dil olarak İngilizce var, Almanca bazı liseler de yok.
AnotherJourney dedi: Almanca ve felsefe yok diye biliyorum. 9. sınıf daha. Genişletmek için tıkla... Yabancı dil olarak İngilizce var, Almanca bazı liseler de yok.
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 1 Kasım 2022 #7 Tam olarak doğrusunu atabilir misiniz?
szrgz Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #8 BritishShorthair dedi: Yabancı dil olarak İngilizce var, Almanca bazı liseler de yok. Genişletmek için tıkla... Fen lıselerınde var galıba Ketçaplı cips dedi: Tam olarak doğrusunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ywni girdim biliyorum ondan anlatayım Matematik Edebiyat Cografya tarıh dın Biyoloji fizik kimya
BritishShorthair dedi: Yabancı dil olarak İngilizce var, Almanca bazı liseler de yok. Genişletmek için tıkla... Fen lıselerınde var galıba Ketçaplı cips dedi: Tam olarak doğrusunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ywni girdim biliyorum ondan anlatayım Matematik Edebiyat Cografya tarıh dın Biyoloji fizik kimya
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 1 Kasım 2022 #9 szrgz dedi: Fen lıselerınde var galıba. Ywni girdim biliyorum ondan anlatayım. Matematik. Edebiyat. Cografya tarıh dın. Biyoloji fizik kimya. Genişletmek için tıkla... İngilizce yok mu?
szrgz dedi: Fen lıselerınde var galıba. Ywni girdim biliyorum ondan anlatayım. Matematik. Edebiyat. Cografya tarıh dın. Biyoloji fizik kimya. Genişletmek için tıkla... İngilizce yok mu?
szrgz Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #10 Ketçaplı cips dedi: İngilizce yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok çünkü yks Dr isteğe bağlı olmasindan
Ketçaplı cips dedi: İngilizce yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok çünkü yks Dr isteğe bağlı olmasindan