Bu sene 9. sınıfa geçtim, açıkçası herkes harıl harıl ders çalışırken ben hiç derslere katılmadım ve bilgim sıfır üzerinden sıfır. 7 gün sonra sınavlar başlayacak. Nasıl bir çalışma planı yapmam gerek? Almancayı hiç bilmiyorum.
Bu sene 9. sınıfa geçtim, açıkçası her kez harıl harıl ders çalışırken ben hiç derslere katılmadım ve bilgim sıfır üzerinden sıfır. 7 gün sonra sınavlar başlayacak. Nasıl bir çalışma planı yapmam gerek? Almanca'yı hiç bilmiyorum.
Ben sınavlara sınavdan önceki teneffüste çalışırdım fazla kasma zaten sözlüler yükseltecektir. Notların düşük gelirse dert etme liseye geçişte oluyor öyle.
Bu notlar sınıf ortalamasından yüksek bu arada. Almanca içinde ben iki yazılıdan da 15 aldım ama hoca e-okula 60 girdi, onu da dert etme.
Bu sene 9. sınıfa geçtim, açıkçası herkes harıl harıl ders çalışırken ben hiç derslere katılmadım ve bilgim sıfır üzerinden sıfır. 7 gün sonra sınavlar başlayacak. Nasıl bir çalışma planı yapmam gerek? Almanca'yı hiç bilmiyorum.
Ben sınavlara sınavdan önceki teneffüste çalışırdım fazla kasma zaten sözlüler yükseltecektir. Notların düşük gelirse dert etme liseye geçişte oluyor öyle.