C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #11 nrywq4 dedi: Umarım yarısı suriyelide değildir eğer öyleyse bahçede hepsiyle teke tek düşmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok Suriyeli yoktu baktım öğrencilere bazıları sınıfta kalmış hatta.
nrywq4 dedi: Umarım yarısı suriyelide değildir eğer öyleyse bahçede hepsiyle teke tek düşmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok Suriyeli yoktu baktım öğrencilere bazıları sınıfta kalmış hatta.
C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #12 Çınar Yüksekkaya dedi: Suriyeli almıyorlarsa yanlıştır. Genişletmek için tıkla... Bir tane vardı sanırım sınıfta.
Çınar Yüksekkaya dedi: Suriyeli almıyorlarsa yanlıştır. Genişletmek için tıkla... Bir tane vardı sanırım sınıfta.
AlittleGPT Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 113 27 Ağustos 2023 #13 Geçmiş olsun bizde de 70 kişi vardı Suriye vs Türkiye oynuyorduk.
Çınar Yüksekkaya Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer kocaeli, derince Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram. Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #14 CPlaren0 dedi: Bir tane vardı sanırım sınıfta. Genişletmek için tıkla... Çok merak ediyorum dışlanacak mı acaba?
CPlaren0 dedi: Bir tane vardı sanırım sınıfta. Genişletmek için tıkla... Çok merak ediyorum dışlanacak mı acaba?
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.162 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #15 CPlaren0 dedi: Yok Suriyeli yoktu baktım öğrencilere bazıları sınıfta kalmış hatta. Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız yeni gördüm bizim sınıftaki bir kızın soy adı bayraktar Çınar Yüksekkaya dedi: Çok merak ediyorum dışlanacak mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnşallah
CPlaren0 dedi: Yok Suriyeli yoktu baktım öğrencilere bazıları sınıfta kalmış hatta. Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız yeni gördüm bizim sınıftaki bir kızın soy adı bayraktar Çınar Yüksekkaya dedi: Çok merak ediyorum dışlanacak mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnşallah
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 27 Ağustos 2023 #16 181951 dedi: Hatay sınır kapısına dönmüş sınıf. Düzeltirler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam Hatay'lıyım ayıp oldu ama. Bizim sınıf 25 kişi. Konuya dönersek yanlış girmişlerdir.
181951 dedi: Hatay sınır kapısına dönmüş sınıf. Düzeltirler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam Hatay'lıyım ayıp oldu ama. Bizim sınıf 25 kişi. Konuya dönersek yanlış girmişlerdir.
C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #17 181951 dedi: Hatay sınır kapısına dönmüş sınıf. Düzeltirler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Umarım düzeltirler 89 kişi bir sınıfa nasıl sığacağız yani ve ders dinlenmez o sınıfta. picl zhmey dedi: Hocam hatay'lıyım ayıp oldu ama. Bizim sınıf 25 kişi. Konuya dönersek yanlış girmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Umarım yanlış girmişlerdir ya da ilerleyen günlerde düzeltirler.
181951 dedi: Hatay sınır kapısına dönmüş sınıf. Düzeltirler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Umarım düzeltirler 89 kişi bir sınıfa nasıl sığacağız yani ve ders dinlenmez o sınıfta. picl zhmey dedi: Hocam hatay'lıyım ayıp oldu ama. Bizim sınıf 25 kişi. Konuya dönersek yanlış girmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Umarım yanlış girmişlerdir ya da ilerleyen günlerde düzeltirler.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 27 Ağustos 2023 #18 CPlaren0 dedi: Umarım düzeltirler 89 kişi bir sınıfa nasıl sığacağız yani ve ders dinlenmez o sınıfta. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış girmişlerdir. 89 kişi bırakın ders işlemeyi aynı oda da bile duramaz.
CPlaren0 dedi: Umarım düzeltirler 89 kişi bir sınıfa nasıl sığacağız yani ve ders dinlenmez o sınıfta. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış girmişlerdir. 89 kişi bırakın ders işlemeyi aynı oda da bile duramaz.
C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #19 AlittleGPT dedi: Geçmiş olsun bizde de 70 kişi vardı Suriye vs Türkiye oynuyorduk. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler geçer inşallah. picl zhmey dedi: Hocam yanlış girmişlerdir. 89 kişi bırakın ders işlemeyi aynı oda da bile duramaz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
AlittleGPT dedi: Geçmiş olsun bizde de 70 kişi vardı Suriye vs Türkiye oynuyorduk. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler geçer inşallah. picl zhmey dedi: Hocam yanlış girmişlerdir. 89 kişi bırakın ders işlemeyi aynı oda da bile duramaz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.215 Makaleler 15 Çözümler 504 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Ağustos 2023 #20 Muhtemelen A-B-C diye ayırmamışlardır henüz o yüzden böyledir.