C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #21 Teru dedi: Muhtemelen a-b-C diye ayırmamışlardır henüz o yüzden böyledir. Genişletmek için tıkla... Anladım cevabınız için teşekkürler. Zaten benim bildiğim OBP ile alan okullar 1 sınıfa 40 öğrenci koyabiliyor maximum. Düzeltirler onu bence de. Atlas Olta dedi: Konu dışı ama hangi liseye gidecekin? Genişletmek için tıkla... Hangi lise olduğunu söylemeyeyim ama Anadolu lisesi.
Teru dedi: Muhtemelen a-b-C diye ayırmamışlardır henüz o yüzden böyledir. Genişletmek için tıkla... Anladım cevabınız için teşekkürler. Zaten benim bildiğim OBP ile alan okullar 1 sınıfa 40 öğrenci koyabiliyor maximum. Düzeltirler onu bence de. Atlas Olta dedi: Konu dışı ama hangi liseye gidecekin? Genişletmek için tıkla... Hangi lise olduğunu söylemeyeyim ama Anadolu lisesi.
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #22 CPlaren0 dedi: Merhaba, bir sorum olacak. 9. sınıfa geçtim EBA da sınıflarımız açıklanmış, sınıfta 89 tane öğrenci gözüküyor. A şubesi 89 öğrenci normal mi? Genişletmek için tıkla... Son 2 gün kala belli oluyor diye biliyorum random şuan.
CPlaren0 dedi: Merhaba, bir sorum olacak. 9. sınıfa geçtim EBA da sınıflarımız açıklanmış, sınıfta 89 tane öğrenci gözüküyor. A şubesi 89 öğrenci normal mi? Genişletmek için tıkla... Son 2 gün kala belli oluyor diye biliyorum random şuan.
sekerlipencere Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #23 Benim bi arkadaşın oğluna da aynı şekilde gözüküyormuş, dağıtırlar diye düşünüyorum.
Virak Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #24 Yanlıştır, düzeltirler. Bende de başta 8 kişi gözüküyordu şimdi düzeldi.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 27 Ağustos 2023 #25 Okulun ismini belirtin ki yanlışlıkla gitmeyelim (!)
C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #26 sekerlipencere dedi: Benim bir arkadaşın oğluna da aynı şekilde gözüküyormuş, dağıtırlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım yorumunuz için teşekkür ederim. Virak dedi: Yanlıştır, düzeltirler. Bende de başta 8 kişi gözüküyordu şimdi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yorumunuz için. ÇAĞRl dedi: Son 2 gün kala belli oluyor diye biliyorum random şu an. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. icasilverballers dedi: Okulun ismini belirtin ki yanlışlıkla gitmeyelim (!) Genişletmek için tıkla... Güzel espri yorumunuz için teşekkürler
sekerlipencere dedi: Benim bir arkadaşın oğluna da aynı şekilde gözüküyormuş, dağıtırlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım yorumunuz için teşekkür ederim. Virak dedi: Yanlıştır, düzeltirler. Bende de başta 8 kişi gözüküyordu şimdi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yorumunuz için. ÇAĞRl dedi: Son 2 gün kala belli oluyor diye biliyorum random şu an. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. icasilverballers dedi: Okulun ismini belirtin ki yanlışlıkla gitmeyelim (!) Genişletmek için tıkla... Güzel espri yorumunuz için teşekkürler
LyNice Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2023 #27 CPlaren0 dedi: Merhaba, bir sorum olacak. 9. sınıfa geçtim EBA da sınıflarımız açıklanmış, sınıfta 89 tane öğrenci gözüküyor. A şubesi 89 öğrenci normal mi? Genişletmek için tıkla... O düzenlenecek.
CPlaren0 dedi: Merhaba, bir sorum olacak. 9. sınıfa geçtim EBA da sınıflarımız açıklanmış, sınıfta 89 tane öğrenci gözüküyor. A şubesi 89 öğrenci normal mi? Genişletmek için tıkla... O düzenlenecek.
C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #28 LyNice dedi: O düzenlenecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yorumunuz için.
Mezza Femtopat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 27 Ağustos 2023 #29 Sınır kapisi dir o. Yanlis yere bakiyosundur. Kac arap var onz gore yorum yapayim(!).
C CPlaren0 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #30 Mezza dedi: Sınır kapisidir o. Yanlış yere bakiyosundur. Kac Arap var onz gore yorum yapayim(!). Genişletmek için tıkla... Sınıfımda Arap yok şu anlık.
Mezza dedi: Sınır kapisidir o. Yanlış yere bakiyosundur. Kac Arap var onz gore yorum yapayim(!). Genişletmek için tıkla... Sınıfımda Arap yok şu anlık.