Yusuffwqe Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 188 29 Ekim 2023 #1 Merhaba, yarın edebiyat için konuşma sınavı olacak. 2 dakikalık bir şey istiyorum. Yardım eder misiniz? Kelimem: Başarı.
Merhaba, yarın edebiyat için konuşma sınavı olacak. 2 dakikalık bir şey istiyorum. Yardım eder misiniz? Kelimem: Başarı.
Iceking Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Chat GPT'den yararlanabilirsin dostum ben öyle yaptım. Bir konuşmacı olduğunu düşün ve başarı konusu hakkında 3Dk'lık bir sunum yapacaksın bana bu metni yazar mısın?
Chat GPT'den yararlanabilirsin dostum ben öyle yaptım. Bir konuşmacı olduğunu düşün ve başarı konusu hakkında 3Dk'lık bir sunum yapacaksın bana bu metni yazar mısın?
Yusuffwqe Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 188 29 Ekim 2023 #3 Iceking dedi: Chat GPT'den yararlanabilirsin dostum ben öyle yaptım. Bir konuşmacı olduğunu düşün ve başarı konusu hakkında 3Dk'lık bir sunum yapacaksın bana bu metni yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Iceking dedi: Chat GPT'den yararlanabilirsin dostum ben öyle yaptım. Bir konuşmacı olduğunu düşün ve başarı konusu hakkında 3Dk'lık bir sunum yapacaksın bana bu metni yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Sipitipo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 XPG RAM ASUS B550-A PRİME 550 WATT FSP PSU VENTO VG11 KASA KİNGSTON 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 Yusuffwqe dedi: Merhaba, yarın edebiyat için konuşma sınavı olacak. 2 dakikalık bir şey istiyorum. Yardım eder misiniz? Kelimem: Başarı. Genişletmek için tıkla... Chat GPT abim sağ olsun 2 dakikada halletti sizde öyle yapın.
Yusuffwqe dedi: Merhaba, yarın edebiyat için konuşma sınavı olacak. 2 dakikalık bir şey istiyorum. Yardım eder misiniz? Kelimem: Başarı. Genişletmek için tıkla... Chat GPT abim sağ olsun 2 dakikada halletti sizde öyle yapın.