topiainter Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Edebiyata nasıl çalışmam gerkeiyor? Hiçbir şey anlamıyorum.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Günlük tekrarını yap yetiyor. Önemli kişileri eserleri ezberle.
M mertomert Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 141 20 Eylül 2023 #3 Müfredat nedir? Ona göre daha kolay yardımcı olabiliriz.
E Enes Akyüz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 topiainter dedi: Edebiyata nasıl çalışmam gerkeiyor? Hiçbir şey anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi 9.sınıfta çalışman gereken bir şey yok. Genel olarak edebiyatta yok. Günlük ezber yapacaksın. Sözel dersler böyle ne yazık ki. Matematik gibi çalışılmıyor. Her gün işlediğini ezberlersen sıkıntı kalmaz.
topiainter dedi: Edebiyata nasıl çalışmam gerkeiyor? Hiçbir şey anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi 9.sınıfta çalışman gereken bir şey yok. Genel olarak edebiyatta yok. Günlük ezber yapacaksın. Sözel dersler böyle ne yazık ki. Matematik gibi çalışılmıyor. Her gün işlediğini ezberlersen sıkıntı kalmaz.