9.sınıf edebiyat sorumluluk sınavı nasıl oluyor?

• Konuyu başlatan b0r
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 510

b0r

Decapat
Daha fazla  
9.sınıfım ve edebiyat ortalaması 47 (sadece ilk sınav girildi). Edebiyattan kaldım diye her sene sorumluluk sınavına mi girmek zorunda kalıyorum yoksa 10.sınıfta 1 kere 50 üstü alırsam sorumluluk sınavı kalkıyor mu ?

Sorumluluğa girebilmen için iki dönem boyunca Edebiyat'ın 50'nin altında olması lazım. Ancak Edebiyattan kalırsan sınıfta kalıyorsun direkt. Ancak fizik olsaydı kalmazdın.

Sorumluluğa girebilmen için iki dönem boyunca Edebiyat'ın 50'nin altında olması lazım. Ancak Edebiyattan kalırsan sınıfta kalıyorsun direkt. Ancak fizik olsaydı kalmazdın.
Fizikten de kalıyor gibiyim, ilk not 10 ikinci 63 ortalama 36. Diyelim edebiyattan sınıf boyu 50 altında aldım ve bu sınıf tekrarı getiriyor yani. Sorumluluk sınavı olmuyor muyum 10.sınıfta ?

10. sınıfa geçtiğiniz zaman, sorumlu kaldığınız derslerden bir sefer 50 ve üzeri puan alırsanız sorumluluğu bitiyor, tekrar karşınıza çıkmıyor ve evet, o dersten başarılı oluncaya kadar karşınıza çıkar. Sınavına girersiniz ve alt sınıflar da dahil olmak üzere 6'dan fazla sorumlu dersiniz olursa da sınıfta kalıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı