9.sınıf fiziğinde ne vardı? Vektör, skaler nicelikler değil mi? Onlar kolay konular nasıl bu puanı yaptın? 11'de 12'de sayısal seçersen işin yaş. Çembersel hareket, itme, momentum, çembersel momentum, basit harmonik hareket uzun uzadıya gidiyor.Tüm notlarım güzel 75 altı notum yok eyvallah, fizikten 44 almışım. Anadolu lisesindeyim. İkinci sınavda sınıfta Tesla gibi takılırım artık. Nasıl çalışayım ben bu fiziğe?
Vektör skalerden 2 soru çıktı. Diğer 8 soruda problemdi. Madde, özkütle, dayanıklılık vsvs.9.sınıf fiziğinde ne vardı? Vektör, skaler nicelikler değil mi? Onlar kolay konular nasıl bu puanı yaptın? 11'de 12'de sayısal seçersen işin yaş. Çembersel hareket, itme, momentum, çembersel momentum, basit harmonik hareket uzun uzadıya gidiyor.
Herkes farklı anlar ama ben hiçbir hocadan yüz yüze 4 senelik lise eğitimimde asla hocalardan dersleri anlamadım. Derslerde hep uyurum ya da yanımdakilerle konuşurum. Ya da dersle alakasız soru çözerim. Evde temiz kafayla zibilyon tane kaynaktan dinleyip en ufak ayrıntısıyla öğrenebiliyorum tabii kişisel karar.Kardeşim fizik lanet bir ders, bir kere ipin ucunu kaçırdın mı eşek gibi çalışsanda devamı gelmiyor o yüzden daha işin başındayken sakın bırakma, okuldaki hocalarınla (gidiyorsan dershanedeki hocalarınla) sakın konuşmamazlik, rezil olacağım diye soru sormamazlik yapma, youtubedan mantikli güzel adamlardan hatta bazen yabancı kişilerden konu dinle yapamiyorum diye bırakırsan 12 de ağzından girer burnundan çıkar bu fizik dersi.
Kardeşim fizik lanet bir ders, bir kere ipin ucunu kaçırdın mı eşek gibi çalışsanda devamı gelmiyor o yüzden daha işin başındayken sakın bırakma, okuldaki hocalarınla (gidiyorsan dershanedeki hocalarınla) sakın konuşmamazlik, rezil olacağım diye soru sormamazlik yapma, YouTube'dan mantikli güzel adamlardan hatta bazen yabancı kişilerden konu dinle yapamiyorum diye bırakırsan 12 de ağzından girer burnundan çıkar bu fizik dersi.
Öyle rezil olayım vay efendim işte utanıyormuş olayı yok bende. Bahane bulmak gibi olmasın da hoca da Tekirdağ da olduğumuz için trakya şivesiyle anlatıyor pek anlamıyorum. Aklımızda kalsın diye deve meve diyor kafam karışıyor, förmüllerle yapabiliyorum. YouTube için kanal önerir misiniz?
Öyle rezil olayım vay efendim işte utanıyormuş olayı yok bende. Bahane bulmak gibi olmasın da hoca da Tekirdağ da olduğumuz için trakya şivesiyle anlatıyor pek anlamıyorum. Aklımızda kalsın diye deve meve diyor kafam karışıyor, förmüllerle yapabiliyorum. YouTube için kanal önerir misiniz?
Doğrudur herkesin anlama biçimi farklı bari hatirliyosan sen kanal öner ben hiçbir kanalı hatırlamıyorum.Herkes farklı anlar ama ben hiçbir hocadan yüz yüze 4 senelik lise eğitimimde asla hocalardan dersleri anlamadım. Derslerde hep uyurum ya da yanımdakilerle konuşurum. Ya da dersle alakasız soru çözerim. Evde temiz kafayla zibilyon tane kaynaktan dinleyip en ufak ayrıntısıyla öğrenebiliyorum tabii kişisel karar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.