Selamlar. Bu sene 9. sınıfa geçtim. Meslek lisesinde teknik bölümde okuyorum. Hocalarımız pek iyi değil. Fizik ve matematikten fazla bir şey anlamıyorum. Nasıl bir çalışma yolu izlememi önerirsiniz.
Kaynak kitap önerebilir misiniz? Yayın evi ismi de olur. Orta-seviye bir öğrenci sayılırım.
Orta seviye ise karekök Matematik veya Çap yayınları.
Fizik için ise gene çap yayınları.
Ek olarak çap yayınlarının 2 farklı modeli var bir tanesi normal bir tanesi ise Fen liseleri için yapılmış kitap. Benim favorim çap yayınları. Bu yayınları bitirdikten sonra İnternette bir sürü öneri bulunmakta onlara bakabilirsin.
kartezyen yayınlarının fasiküllerinden başlamalısın, karekök şimdilik zor gelebilir ama çap olabilir, sonrasında sonuç ve esen ile devam edersin takviye soru bankası unutma ayrıca.
Orta seviye ise karekök Matematik veya Çap yayınları.
Fizik için ise gene çap yayınları.
Ek olarak çap yayınlarının 2 farklı modeli var bir tanesi normal bir tanesi ise Fen liseleri için yapılmış kitap. Benim favorim çap yayınları. Bu yayınları bitirdikten sonra İnternette bir sürü öneri bulunmakta onlara bakabilirsin.
Karekök yayınları ve Çap yayınları kesinlikle orta seviye değil. Orta seviyenin üstünde yer aldıkları kesin. Ben salaklık yapıp Sınav yayınlarının setini aldım 200 TL'ye içinde yazım hatası bile var. Esen yayınları iyi diyorlar ama nasıl emin değilim.
Karekök yayınları ve Çap yayınları kesinlikle orta seviye değil. Orta seviyenin üstünde yer aldıkları kesin. Ben salaklık yapıp Sınav yayınlarının setini aldım 200 TL'ye içinde yazım hatası bile var. Esen yayınları iyi diyorlar ama nasıl emin değilim.