H hondaaskkk Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #11 leanbeefpatty dedi: Bu D) şıkkı galiba. v.a = t formülümüz. Ordan bakabilirsin. Eki Görüntüle 929615 Eki Görüntüle 929617 11) C şıkkı 12) B şıkkı 13) E şıkkı 14) E şıkkı 15) A şıkkı 16) E şıkkı 18) E şıkkı 19) A şıkkı Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim Allah razı olsun 372121 dedi: Hiç soru çözemedin mi hepsini bize atmışsın sen direkt uğraşmak istememişsin videolar izle soruyu nasıl çözeceğini öğren. Genişletmek için tıkla... hocam bi kaç arkadaşa da açıkladım sorular daha fazlaydı çözebildiğimi çözdüm çözemediklerimi attım sanırım soru sayılarının periyodik gittiğinden dolayı bunları söylüyorsunuz ama o konuda benimde kafam karıştı zaten önemli olmasa atmazdım
leanbeefpatty dedi: Bu D) şıkkı galiba. v.a = t formülümüz. Ordan bakabilirsin. Eki Görüntüle 929615 Eki Görüntüle 929617 11) C şıkkı 12) B şıkkı 13) E şıkkı 14) E şıkkı 15) A şıkkı 16) E şıkkı 18) E şıkkı 19) A şıkkı Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim Allah razı olsun 372121 dedi: Hiç soru çözemedin mi hepsini bize atmışsın sen direkt uğraşmak istememişsin videolar izle soruyu nasıl çözeceğini öğren. Genişletmek için tıkla... hocam bi kaç arkadaşa da açıkladım sorular daha fazlaydı çözebildiğimi çözdüm çözemediklerimi attım sanırım soru sayılarının periyodik gittiğinden dolayı bunları söylüyorsunuz ama o konuda benimde kafam karıştı zaten önemli olmasa atmazdım
Tuareg Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 24 19 Mart 2021 #12 Bu yolu deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu yolu deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 19 Mart 2021 #13 hondaaskkk dedi: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam devamını yaptınız mı yoksa duruyor mu hâla?
hondaaskkk dedi: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam devamını yaptınız mı yoksa duruyor mu hâla?
H hondaaskkk Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #14 leanbeefpatty dedi: Hocam devamını yaptınız mı yoksa duruyor mu hâla? Genişletmek için tıkla... Hocam dersteydim bittiğinde tekrar gözden geçiricem Tuareg dedi: Bu yolu deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok Teşekkürler hocam okula gittiğimde nasıl çözüleceğinide öğrenicem tekrardan teşekkür ederim
leanbeefpatty dedi: Hocam devamını yaptınız mı yoksa duruyor mu hâla? Genişletmek için tıkla... Hocam dersteydim bittiğinde tekrar gözden geçiricem Tuareg dedi: Bu yolu deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok Teşekkürler hocam okula gittiğimde nasıl çözüleceğinide öğrenicem tekrardan teşekkür ederim