9.sınıf fizik ve Almanca kaynak önerisi

YunusXkvrckX

Hectopat
9.sınıfım yarın fizik ve Almanca sınavı var. Fizikten fizikfinito izliyorum ama sizin önerileriniz neler? Almanca'dan da kanal önerirseniz ve Almanca sınavında soruları Almanca mı soracak mesela yaşın kaç soracaksa onu Türkçe mi yazacak Almanca mı? İlk defa gireceğim için bilmiyorum Almanca sınavını.

Sorular tabii ki Almanca sorulacak, cevaplar da Almanca olacak. Frau Genç izle geç 90 garanti. Fizikfinito’dan anlıyorsan değiştirme yoksa Özcan Aykin dinleyebilirsin.

9.sınıfım yarın fizik ve Almanca sınavı var. Fizikten fizikfinito izliyorum ama sizin önerileriniz neler? Almanca'dan da kanal önerirseniz ve Almanca sınavında soruları Almanca mı soracak mesela yaşın kaç soracaksa onu Türkçe mi yazacak Almanca mı? İlk defa gireceğim için bilmiyorum Almanca sınavını.

Almaca sınavı İngilizce ile aynı olacak sadece Almanca yazacak. Fizik için test kitabı ve konu anlatımı için kesinlikla ÇAP öneriyorum. Bizim hocalar hep ÇAP kullanırdı.

Sorular tabii ki Almanca sorulacak, cevaplar da Almanca olacak. Frau genç izle geç 90 garanti. Fizikfinito'dan anlıyorsan değiştirme yoksa Özcan aykin dinleyebilirsin.

Nasıl Almanca sorulcak ya bu kötü oldu İngilizce mantığıyla olmuyor mu İngilizce sınavlarında şu ana kadar hep Türkçe soruldu ya da yanına parentez içine türkçesi veriyolardı sanki parentez açıp türkçesini yazmazlar mı?

Almaca sınavı İngilizce ile aynı olacak sadece Almanca yazacak. Fizik için test kitabı ve konu anlatımı için kesinlikla çap öneriyorum. Bizim hocalar hep çap kullanırdı.

Fizik test kitabı miray yayınları almış babam. Nasıldır.

Nasıl Almanca sorulcak ya bu kötü oldu İngilizce mantığıyla olmuyor mu İngilizce sınavlarında şu ana kadar hep Türkçe soruldu ya da yanına parentez içine türkçesi veriyolardı sanki parentez açıp türkçesini yazmazlar mı?

Lisede öyle olmuyor bugün girdim sınava Türkçe ile alakalı sadece okul ismiydi.

Miray’ı çöz. Sorular Almanca sorulacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı