9.sınıf geçmek için ne yapılmalı?

cagdasuino

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 9300| GTX 1050 | 16 GB DDR4 | WD 1 TB HDD | ADATA LEGEND 800 M.2 SSD| İNTEL UHD 630 | Win11 and MacOS Monterey
Evet merhaba ben geçen sene kaldım lise 1 de. Meslek lisesine gidiyorum telefonları topluyorlar çıkışta geri veriyorlar, neyse asıl konu bu sefer 9. sınıfı geçmem lazım. Öneri verin nasıl geçeceğim? Devamsızlık ve nottan kaldım bazı dersleri anlamam İngilizce ve matematik örnek verilebilir. Coğrafya ya da yarım yamalak düşüncelerinizi benimle paylaşın ona göre hareket edeceğim. Bu arada bölüm endüstriyel otomasyon mekatronik.

Anlamadığın dersleri mecbur anlayacaksın çünkü ortalamanın çoğunu edebiyat, matematik ve İngilizce oluşturuyor. Bol bol ders çalış, arkadaşlarından biraz uzaklaş.

Sınıfta kalmamak zor bir şey değil, kalmak zor iş benim gözümde. Benim de senin gibi matematiğim kötüydü 9. ve 10. sınıfta matematikten kaldım hep ama diğer derslerin notlarını yüksek tuttum. Zaten ilk dönem ve ikinci dönemin dönem sonu ortalaması senin sınıfı geçip geçemeyeceğini belirliyor. İlk dönem sonu ortalaman yüksek olsun yeter.

Hiç sektirmeden 12'ye kadar her sene matematikten kaldım. Edebiyatı kesinlikle geçmelisiniz. Çalışmaktan başka şansınız yok.

Hiç sektirmeden 12'ye kadar her sene matematikten kaldım. Edebiyatı kesinlikle geçmelisiniz. Çalışmaktan başka şansınız yok.

Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu şu an 11.Sınıfa geçtim tecrübe ettiğim şey isteyince oluyor gerçekten Sadece edebiyattan soru muyum o kadar onu vereceğim zaten

Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu şu an 11.Sınıfa geçtim tecrübe ettiğim şey isteyince oluyor gerçekten Sadece edebiyattan soru muyum o kadar onu vereceğim zaten
Hocam hiç farketmedim, konu önüme nasıl düştü onun da farkında değilim. Hortlatmış oldum üzgünüm, umarım başarıyla ilerliyorsunuzdur. Yazdıklarınız beni mutlu etti.

Hocam hiç fark etmedim, konu önüme nasıl düştü onun da farkında değilim. Hortlatmış oldum üzgünüm, umarım başarıyla ilerliyorsunuzdur. Yazdıklarınız beni mutlu etti.

Daha YKS var ama çalışma falan bir şey yok güya uçak gövde ve motor bakım istiyorum ama sayısal bende jsjsjsjs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…