Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 601 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #11 y4vuzz dedi: Şimdi söyleyeceğim etik ve legal bir davranış değil fakat sözlüğü Pdf halinde indirip Kadıköy gibi yerlerde kitap veya farklı bir formda bastırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşamam şu an maalesef. 484334 dedi: Ben Fransızca için FONO Yayınları'nın sözlüğünü almıştım ve gayet memnun kaldım Almanca' sı varmı bilmiyorum ama varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Fono vardı sanırım, bakacağım.
y4vuzz dedi: Şimdi söyleyeceğim etik ve legal bir davranış değil fakat sözlüğü Pdf halinde indirip Kadıköy gibi yerlerde kitap veya farklı bir formda bastırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşamam şu an maalesef. 484334 dedi: Ben Fransızca için FONO Yayınları'nın sözlüğünü almıştım ve gayet memnun kaldım Almanca' sı varmı bilmiyorum ama varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Fono vardı sanırım, bakacağım.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Eylül 2021 #12 Şu sözlükler günümüz için artık gereksiz maksimum 10 dakika kullanacak ders için siz de bir 30 dakika kullanırsınız.
Şu sözlükler günümüz için artık gereksiz maksimum 10 dakika kullanacak ders için siz de bir 30 dakika kullanırsınız.
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 601 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #13 Smaug8 dedi: Şu sözlükler günümüz için artık gereksiz maksimum 10 dakika kullanacak ders için siz de bir 30 dakika kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman para dökmeye gerek yok, yukarıda arkadaş Fono yayınlarını önerdi. Onu alacağım, hem fiyat olarak uygun, hem yorum olarak da hoşuma gitti.
Smaug8 dedi: Şu sözlükler günümüz için artık gereksiz maksimum 10 dakika kullanacak ders için siz de bir 30 dakika kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman para dökmeye gerek yok, yukarıda arkadaş Fono yayınlarını önerdi. Onu alacağım, hem fiyat olarak uygun, hem yorum olarak da hoşuma gitti.