9. sınıf için çalışma önerisi

Olga666

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, liseye geçeceğim. Uzaktan eğitimde salmamdan dolayı en sevdiğim ders olan matematikle çok fazla aram açıldı. Hatta LGS'de 400 üstü puan alacakken matematikteki yanlışlarım yüzünden 370 aldım. Lisede sıfırdan 4 sene boyunca çalışacağım. Yani 4 sene çalışacağım dediğim günde saatlerce değil, matematiği halledene kadar günde 2 saat çalışacağım. Sonra 1 saate düşüreceğim. Matematiğimi nasıl halledebilirim?

Diğer derslerim gayet iyi, fen dersinde de sorunum yok. Sadece bu matematik illeti başıma bela oldu. Biraz daha detay vermem gerekirse mesela bu yeni nesil sorular. Dersi dinliyorum, anlıyorum, derste çözüyorum fakat sonra aklımdan çıkıyor, nasıl çözüleceğini unutuyorum, dakikalarım bir soruda geçiyor. Annem özel öğretmen tutalım diye tutturdu, ama boşuna para vermek istemiyorum. Sizce tek çözüm özel öğretmen mi? Yoksa kendi başıma düzeltebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
9. sınıf 0 setup istiyorsunuz, özel öğretmen ders hane, kurs yardımcı olabilir ha bu arada 9. sınıfsınız artık fen filan yok

Hocalarım okulun ilk ayı çok iyi ilerliyordum. Sonra lanet bir şekilde hasta oldum. İyileştim vs. ama ekimin sonuna kadar halsizdim. Ders çalışırken kafam almıyordu. Son bir hafta çalışmaya başladım. Sınavlarda yine çuvalladım sayılmaz pek. Ama ++90 ortalama yapacağım sınavlarda maalesef 80-82 ortalama bekliyorum. Çoğu sınavda ilk ayın konuları full doğru, diğerleri yanlış çıkıyor. Hatta matematikte aynen öyle oldu. Umarım 2. sınavlarda düzeltirim. Bu arada kiminize göre belki 80-82 fazladır fakat 90+ yapabileceğimden eminken böyle yapınca çok kötü geliyor.

9. sınıf 0 setup istiyorsunuz, özel öğretmen dershane, kurs yardımcı olabilir ha bu arada 9. sınıfsınız artık fen filan yok

Özel öğretmen, dershane falan gerek yok. YouTube'da çok iyi matematik anlatan hocalar var. Onları izleyebilir.

Bende 9'um matematik sınavına son akşam çalıştım ve 88 aldım. Tabii bu sana bağlı nasıl çalışacağını bilirsen yapabilirsin.

Çoğu sınavda ilk ayın konuları full doğru, diğerleri yanlış çıkıyor.
İlk aydan sonra insan okuldan sıkılmaya başlıyor ve derslere olan ilgisi okul başladığı zamanki gibi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…