9. sınıf için deneme seti önerisi

yilmazefebcir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sınavlar bitti ve çoğu açıklandı ama baktım ortalama 76 gidiyor. Bu yüzden çalışmamı artırmaya karar verdim. Öncelikle eksiklerimi gidermek adına deneme almak istiyorum ama gördüğünüz üzere lise ortamında yeniyim ve kaynaklara hâkim değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Denemeden ziyade soru bankası daha iyi olacaktır. Edebiyat Bilgi Sarmal , Matematik Karekök , fen dersleri için Çap , sosyal dersler için de yine bilgi sarmal öneririm.

Denemeden ziyade soru bankası daha iyi olacaktır. Edebiyat Bilgi Sarmal, matematik karekök, fen dersleri için çap, sosyal dersler için de yine Bilgi Sarmal öneririm.

Aslında soru bankasını bende düşündüm ama soru bankasında bittirdiğim konular sürekli karşıma çıkmıyor. Mesela ben 4.üniteye geçeceğim ama 1.üniteden soru çözmeyeli uzun zaman olduğundan karşıma 1.üniteden soru gelince yapamıyorum. Bu yüzden denemeyi tercih ediyorum.

2 soru bankası kullanabilirsiniz hem TYT için ön hazırlık olmuş olur hocam.

Evet. Bütçe çıkmazsa PDF olarak bulabilirsiniz internette soru bankalarını.

Hocam bilemedim ya benim 9.sınıfta çalışma programı olarak hafta sonu hariç tekrar ve biraz soru odaklı olacaktı ve hafta sonu deneme çözecektim. Soru bankası alırsam bittirmek için her gün en az 5 dersten soru çözmeye çalışmak biraz ağır olur gibime geldi.

Yani sen bilirsin. Tabii 2 soru bankası ağır olur. Ben senin yerinde olsam bir tane soru bankası alır konu anlatımını izleyip testini çözer geçerim. İyice çalışırsan unuttuğun zaman bir dönüp baktığında hatırlarsın zaten. Not alarak da çalışabilirsin kendine göre. Haftada 1 okursun notlarını hem aklında kalır hem unuttuğun zaman tekrar dönüp okur hatırlarsın. Deneme istiyorsan illa Bilgi Sarmal, Apotemi (özellikle matematiği zordur), orijinal, karekök denemelerini alabilirsin set halinde.

Peki sen nasıl bir çalışma yapıyordun ve ortalaman kaçtı?

Peki sen nasıl bir çalışma yapıyordun ve ortalaman kaçtı?

Hocam sınıf sınıf ortalama hatırlamıyorum ama OBP 89'du benim. Yalan söylemeye gerek yok sınav haftasından önceki hafta sonu konu anlatımı izliyordum okulda da arkadaşlarımdan konuları anlatmalarını istiyordum. Ama önermiyorum tabii. Dersi dinleyip eve gidince tekrar edersen zaten ekstra çalışmasan bile tatmin edici notlar alırsın, liseye yeni geçtiğin için muhtemelen zor geliyor sana ama lise bitince anlayacaksın demek istediğimi. 9. sınıfsın daha yolun başındasın keyfini çıkar gez toz dolaş. Tekrarını yap sorularını çöz konu anlatımlarını izle iyice öğren özellikle matematiği. 1 2 sene sonra çok lazım olacak bu günleri ararsın söylemedi deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…