Barlass01 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1. video playlist enerjiden elektrostatiğe kadar çalışacağım fakat sizce 2 video arasında fark var mı? Örneğin özet videosunu izlesem sizce bir eksiğim olur mu? Sıfırdan çalışacağım konuya. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1. video playlist enerjiden elektrostatiğe kadar çalışacağım fakat sizce 2 video arasında fark var mı? Örneğin özet videosunu izlesem sizce bir eksiğim olur mu? Sıfırdan çalışacağım konuya.
H Halit oguz Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 119 1 Mart 2024 #2 Baya oldu tam hatırlamıyorum ama ben kimyaya hep kimya adasından çalıştığımı hatırlıyorum.
Barlass01 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 Halit oguz dedi: Bayağı oldu tam hatırlamıyorum ama ben kimyaya hep kimya adasından çalıştığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim.
Halit oguz dedi: Bayağı oldu tam hatırlamıyorum ama ben kimyaya hep kimya adasından çalıştığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #4 Bence fen dersleri (Biyoloji - Kimya - Fizik) Tonguçtan izlenir, çoğu kişi sevmiyor ama bu yıl daha iyi anlatıyorlar yeni hocalar filan geldi.
Bence fen dersleri (Biyoloji - Kimya - Fizik) Tonguçtan izlenir, çoğu kişi sevmiyor ama bu yıl daha iyi anlatıyorlar yeni hocalar filan geldi.