9. sınıf için İngilizce kursuna gidilmeli mi?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
9. sınıfım. Yaz tatilinde annem İngilizce kursuna göndermek istiyor. Aslında ben de çok istiyorum İngilizcemi geliştirmek. O yüzden aklıma yattı. O yüzden sormak istedim. Giden varsa anlatabilir mi? Genel olarak her yer aynı mı? Aynıysa, neler yapılıyor? Gramer ağırlıklı mı olurlar? Gözle görülür bir fark oluşturur mu? 5 yaşında kötü bile olsa bir bilgisayar almıştı babam. Oradan oyun oynamam ve video izlemem sayesinde yaşıtlarımdan İngilizce olarak hep 1-2 adım ilerideydim. Ama liseye geçmem ile fark kapandı. O yüzden geliştirmek istiyorum. Şu an kafamda yazılım mühendisi olmak var. O yüzden İngilizcemi olabildiğince geliştirmem lazım. Ezberim çok iyidir. Kelimeleri rahatlıkla ezberlerim. Gramer konusunda çok iyi olduğumu söyleyemem. Cümleleri okuyup Türkçe olarak söyleyebilirim ama cümle kuramıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı