9. Sınıf için kaynak önerisi

Sakin kalmakta fayda var senin önünde daha 4 sene gibi koca bir süreç var ben mezunum bu sene ilk mezun senem ben bile 6'dan yukarı çıkmadım kendine bu kadar yüklenme. Eğer gerçekten berbat olduğunu düşünüyorsan matematik için mert hoca Zero matematik isminde bir seriye başlamıştı eğer gerçekten kötüysen bir göz atmakta fayda var.

8.sınıftan baya eksiklerim var onları nasıl halledeceğim korkusundan kaynaklı bazenleri sabahlara kadar uyuyamıyorum.
Bazen 6 saate kadar ders çalışabiliyorum bu korkudan dolayı.
8. Sınıfdan eksiklerin matematik ve fen gibi derslerdense çalışmanı tavsiye ediyom.

Tamamdır teşekkürler arkadaşlar attığınız kaynakları değerlendirip almayı düşünüyorum.
Tabi şunu atladım yeni müfredatta değişiklik gösterir mi bilmiyorum. Biz hala eski müfredat 10. sınıfı görüyoruz.

Tabi şunu atladım yeni müfredatta değişiklik gösterir mi bilmiyorum. Biz hala eski müfredat 10. sınıfı görüyoruz.
Maalesef müfredat değiştiği için fizik,kimya gibi derslerde konular eksilmiş yada değiştirilmiş.

Ben de 9. sınıfım. Matematik için orijinal yayınları düşünüyorum. Fizik kimya biyoloji ve coğrafya için orta-zor bildiğiniz kitap var mı? Bilgi Sarmalı'na herkes kolay diyor.

Ayrıca TYT Türkçe için ne önerirsin orta düzeyde?

Bilgi sarmalı Mat kolayin üstü ve farklı tarz soruları var bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…