Dostum en zoru olarak bakma bence kaliteli soru olarak bak. Bunun içinde sana Bilgi Sarmal, 3D, orijinal ve 3-4-5 yayınlarını önerebilirim. Ne kadar çok soru tarzı görürsen senin için o kadar iyi.
Dostum en zoru olarak bakma bence kaliteli soru olarak bak. Bunun içinde sana Bilgi Sarmal, 3D, orijinal ve 3-4-5 yayınlarını önerebilirim. Ne kadar çok soru tarzı görürsen senin için o kadar iyi.
Bunların içinden en kalitelisi hangisi dersiniz çünkü her dersten sadece 1 tane alacağım hem kaynaklarda çok pahalı 2-3 tane alamıyoruz maalesef her dersten
Bunların içinden en kalitelisi hangisi dersiniz çünkü her dersten sadece 1 tane alacağım hem kaynaklarda çok pahalı 2-3 tane alamıyoruz maalesef her dersten
Dostum matematik fizik kimya için ayrı ayrı önercek olursam. Matematik için zor ama kaliteli orijinal. Fizik için 3D. Biyoloji için 3-4-5. kimya içinse Bilgi Sarmal bakabilirsin. Hem her yayını ayrı ayrı gözlemlemiş olursun. Bu süreçte hepsiyle ailenden fazla vakit geçireceksin merak etme
Dostum biraz yersiz bir mesaj olmuş. Arkadaş gayet mantıklı. Belkide çoğumuzun yapmadığı, yapmaya erindiği bir şeyi yapıyor geleceğini sağlam inşaa ediyor. Ne kadar erken o kadar iyi.