9. sınıf için kaynak önerisi

Fnrbhce

Decapat
Lise kaynak kitaplarını hiç bilmiyorum ama en zoru Bilgi Sarmal diyorlar ve varsa bildiğiniz branş branş çok zor kaynak yazabilir misiniz?

Lise kaynak kitaplarını hiç bilmiyorum ama en zoru Bilgi Sarmal diyorlar ve varsa bildiğiniz branş branş çok zor kaynak yazabilir misiniz?

Dostum en zoru olarak bakma bence kaliteli soru olarak bak. Bunun içinde sana Bilgi Sarmal, 3D, orijinal ve 3-4-5 yayınlarını önerebilirim. Ne kadar çok soru tarzı görürsen senin için o kadar iyi.

Dostum en zoru olarak bakma bence kaliteli soru olarak bak. Bunun içinde sana Bilgi Sarmal, 3D, orijinal ve 3-4-5 yayınlarını önerebilirim. Ne kadar çok soru tarzı görürsen senin için o kadar iyi.

Bunların içinden en kalitelisi hangisi dersiniz çünkü her dersten sadece 1 tane alacağım hem kaynaklarda çok pahalı 2-3 tane alamıyoruz maalesef her dersten

Bunların içinden en kalitelisi hangisi dersiniz çünkü her dersten sadece 1 tane alacağım hem kaynaklarda çok pahalı 2-3 tane alamıyoruz maalesef her dersten

Dostum matematik fizik kimya için ayrı ayrı önercek olursam. Matematik için zor ama kaliteli orijinal. Fizik için 3D. Biyoloji için 3-4-5. kimya içinse Bilgi Sarmal bakabilirsin. Hem her yayını ayrı ayrı gözlemlemiş olursun. Bu süreçte hepsiyle ailenden fazla vakit geçireceksin merak etme

Alma zaten 9sun daha...sınavlara çalış. Konulara çalış, yeter! Test o kadar lazım değil.

Alma zaten 9sun daha...sınavlara çalış. Konulara çalış, yeter! Test o kadar lazım değil.

Hocam TYT denilen illet var ve öyle basitte sormuyorlar artık 5 şıkkın hepsi doğru hangisi daha doğru diye soruyorlar (!)

Dostum biraz yersiz bir mesaj olmuş. Arkadaş gayet mantıklı. Belkide çoğumuzun yapmadığı, yapmaya erindiği bir şeyi yapıyor geleceğini sağlam inşaa ediyor. Ne kadar erken o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…